Sluitplan / Sluitsysteem

Is er binnen uw pand meer dan één deur die gecombineerd moet worden afgesloten? Dan is een goede opzet van een sleutelplan of sluitplan essentieel. Een sluitsysteem is een weergave van de interne organisatie (wie zit waar?) in combinatie met de indeling van het af te sluiten gebouw.
Elk sluitsysteem zou uniek moeten zijn.

In de praktijk zijn sluitplannen helaas vaak standaard ontworpen en zonder overleg met de gebruiker gemaakt. Meestal worden ze via een groothandel direct aan een bouwbedrijf geleverd.

Als we zo’n sluitplan bestuderen, begrijpen we in de meeste gevallen snel wat het probleem is: vaak zijn de plannen onlogisch ontworpen of met onbegrijpelijke benamingen zoals GHS, HS1, HS2, HS3 etc.

Dit soort plannen krijgen wij weer snel op de rails. Wij weten hoe ze ontworpen zijn en veranderen de benamingen in het sluitplan. Als daar ruimte voor is passen we het ontwerp aan, richten de sleutelkast in en zorgen er voor dat de beheerder exact weet hoe het sluitplan in elkaar zit.

1 / 3

Een helder sluitplan

Als wij zelf in samenwerking met de klant een sluitplan ontwerpen gaat het er heel anders aan toe dan bij een fabrieksplan.

Het verschil is de aandacht die wij er aan besteden, wij willen weten wat het bedrijf doet, welke afdelingen zijn er, hoe ziet het kader er uit en hoe ziet de toekomst van het bedrijf er uit zodat we bij het ontwerp daar al rekening mee kunnen houden en het ontwerp veel groter maken dit kost de klant niets extra’s, het kost ons meer werk maar hierdoor leveren we een toekomst bestendig plan.

Ons plan ziet er niet uit met GHS, HS, HS1 etc. Wij spreken over Generale Hoofdsleutel en daarna gaat het anders zoals HS Bakker, HS Tech Dienst, HS IT etc.

Wij zorgen ook voor looproute’s zodat de tech dienst met hun hoofdsleutel de route kunnen lopen naar alle ruimte’s waar ze werkzaamheden moeten doen, tevens richten we altijd de sleutelkast in en zorgen wij er voor dat de beheerder het sluitplan exact begrijpt.

In generale Hoofdsleutel Systemen is er ook altijd de keuze voor de juiste cilinder van het juiste merk, wij zijn onafhankelijk en kunnen elk merk leveren, derhalve hebben wij wel onze voorkeuren voor welk merk we kiezen, wij werken liever niet met logge fabrikanten waar je net zo makkelijk 6 weken of meer moet wachten op een nabestelling of een systeem waarvan de certificering binnen een paar jaar verloopt of waarvan de sleutels bijgemaakt kunnen worden bij de lokale slotenmaker.

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

Elektronisch sluitplan

Complete beheersbaarheid over wie en wanneer personen toegang hebben tot een appartementencomplex, utiliteitsgebouw, of ander omvangrijk complex wordt steeds relevanter. Want alleen dan kan men optimale veiligheid garanderen aan bewoners en gebruikers. Burghouwt biedt de oplossing met innovatieve elektrische sluitsystemen.

De kracht van Elektrische sluitsystemen Die flexibiliteit en beheersbaarheid realiseert men met een elektronisch toegangscontrole systeem; het bieden van een optimale doorgang voor wie recht op toegang heeft en een veilig gesloten gebouw voor wie die toegang niet gewenst of niet noodzakelijk is. Optimale veiligheid zonder concessies te doen aan het gebruikersgemak.

Een dergelijk elektronisch sluitsysteem kan op verschillende manieren worden bediend. Men kan kiezen voor de traditionele sleutel of een handige Tag, een moderne keycard of heel modern via mobiele telefonie. Dat laatste biedt als extra voordeel dat de deuren ook van afstand zijn te bedienen (via uw telefoon).

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Snelle levering

Een sluitplan kunnen wij al binnen 48 uur leveren, inclusief nabestellingen. De fabrikant/ leverancier, waar wij graag mee werken, doet niet aan opslagen en heeft specialisten in dienst die in het belang van de klant werken.

Wij weten op welke punten belangrijk zijn bij de aanschaf van een hoofdsleutelsysteem en zorgen er altijd voor dat een systeem minimaal 30 jaar mee kan. We hebben zelfs systemen in ons klantenbestand die al meer dan 40 jaar oud zijn en nog steeds waterdicht zijn.

Waar veel slotenmakers moeite hebben met sluitsystemen, is het voor ons gesneden koek. Het is voor ons de uitdaging samen met de klant een perfect plan te ontwerpen dat naadloos past bij de wensen en behoefte van de klant.

Wij geven ook cursussen omtrent sluitsystemen. Deze cursussen leren u in een paar uur tijd zonder ballast hoe een plan werkt en hoe een plan in elkaar zit. Dit doen wij altijd voor één bedrijf of één persoon tegelijk, zodat we er zeker van zijn dat diegene na de cursus exact weet hoe een sluitplan werkt en in elkaar zit.

Mocht u hulp of informatie nodig hebben bij een bestaand sluitplan? Of wilt u advies voor een nieuw sluitplan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl




  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons