Inbraakbeveiliging Rotterdam

Wilt u graag advies voor het vervangen van uw sloten in de regio Rotterdam? Lockit Slotenmakers voorziet u van onafhankelijk en volledig advies. Onze intern opgeleide monteurs weten alles van de verschillende soorten (SKG gecertificeerde) sloten en kunnen u voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op via ons contactformulier op deze website of bel vrijblijvend met ons op telefoonnummer: 010-2222559.

Tot 15% korting op uw inboedelverzekering

Voldoet uw woning aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) of de Borg-norm (voor elektronische beveiliging)? Dan kunt u bij sommige verzekeraars korting krijgen op uw premie voor uw inboedelverzekering. Deze korting varieert van 5% tot 15%. Hier kunt u toch tientallen euro’s per jaar mee besparen! Sommige verzekeraars stellen hieraan wel aanvullende of eigen eisen.

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Tips inbraakbeveiliging regio Rotterdam​

We hebben een aantal tips voor u als het aankomt op inbraakbeveiliging. Deze tips hebben wij hier voor u op een rijtje gezet. Lees ze door en neem uw voordeel hiermee:

Vervang uw sloten en gebruik deze ook!

De makkelijkste manier om uw inbraakbeveiliging te verbeteren is door het vervangen van uw sloten. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee en adviseren welk soort slot het best past bij uw deur en uw woning. Uiteraard is het wél van groot belang dat u de sloten dan ook op de juiste manier gebruikt. Wanneer de sloten aanwezig zijn, maar niet gebruikt worden is er geen verbetering van de inbraakbeveiliging. Draai dus altijd al uw sloten dicht en maak het eventuele dieven zo lastig mogelijk. 

Beveiliging d.m.v. een alarmsysteem

U kunt natuurlijk ook een alarmsysteem laten plaatsen. Dit vinden wij eigenlijk een beetje onzinnig. Een alarmsysteem is niets anders dan een toeter die afgaat wanneer de inbreker binnen is. Wij zorgen ervoor dat een inbreker niet binnen komt. Het nadeel van een alarmsysteem is ook nog eens dat het een relatief geprijsde investering is. Zo kunt u kiezen voor systemen die een melding naar uw mobiel sturen als er iets verdachts gaande is in huis, dit geeft u de mogelijkheid om op tijd te handelen en eventueel de politie te informeren. Er bestaan natuurlijk ook minder uitgebreide systemen die daarmee ook goedkoper zijn. Wij vinden dat u voor het geld, beter uw woning of kantoorpand optimaal kunt laten beveiligen. Zo komt de inbreker niet binnen en zo hoeft er ook geen alarmsysteem geplaatst te worden.

Camerabewaking

Camerabewaking is een tip om te gebruiken náást verbeterde inbraakbeveiliging. Een camerasysteem op zich is géén extra inbraakbeveiliging: het voorkomt de inbraak namelijk niet, maar legt deze vast. Het voordeel is uiteraard dat een camera eventuele inbrekers afschrikt, omdat zij niet op camera vast willen worden gelegd. Het nadeel is dat een camera vrij snel kan worden uitgeschakeld en de inbreker dan alsnog vrij snel toegang heeft tot uw woning. Zorg dus dat camerabewaking een extra systeem is naast de juiste vorm van inbraakbeveiliging. 

Plaats schemersensors

De tweede tip voor inbraakbeveiliging is het plaatsen van schemersensors. Een goed verlichte woning valt op en wordt sneller overgeslagen door inbrekers. De kans is te groot dat de inbreker gezien wordt tijdens het binnendringen van uw woning. Deze schemersensors schakelen automatisch in wanneer er beweging langs de sensors wordt geconstateerd en dit schrikt inbrekers af. 

Hoe Lockit Slotenmakers u beter beveiligt tegen inbraak

Er zijn meerdere opties om in woning te voorzien van extra inbraakbeveiliging. Onze vakkundige monteurs kunnen u hierover informeren en vrijblijvend advies geven. Hier leest u de verschillende soorten technieken voor inbraakbeveiliging:

Anti-inbraak strip

Anti-inbraakstrip

Anti-inbraakstrips bestaan uit twee harde metalen profielen, welke aan de buitenzijde van uw deur en kozijn worden bevestigd. Wanneer uw deur of raam sluit, worden naden tussen uw deuren en ramen volledig afgesloten. Deze techniek maakt het onmogelijk om met een breekijzer, schroevendraaier of ander gereedschap tussen de naden te komen.

Anti-inbraakstang (ramen)

Anti-inbraakstangen worden overdwars geplaatst bij kleine raampjes e.d., zo blijft er geen ruimte over om via een klein raam de woning te betreden. 

Dievenklauwen​

Dievenklauwen zijn twee of meer metalen pinnen welke in het kozijn geplaatst worden. Deze pinnen vallen in de bijbehorende gaten wanneer de deur sluit. Een dief kan op deze manier de scharnierpinnen uit uw kozijn verwijderen, maar de deur niet uit het scharnier halen. 

Deur afhangen

Veiligheidsscharnieren

De reguliere scharnieren van uw deur kunt u vervangen voor veiligheidsscharnieren. Deze zijn zwaarder dan standaard scharnieren en hebben een geïntegreerde dievenklauw. 

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag​

Veiligheidsbeslag plaatsen we op de plek van uw voordeurklink. Kenmerkend hieraan is de afwezigheid van schroeven, zodat indringers het insteekslot niet kunnen demonteren. Daarnaast bedekt veiligheidsbeslag de cilinder, waardoor deze niet kan worden uitgeboord of uitgetrokken. Dit laatste noemen we een kerntrekbeveiliging. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) heeft deze maatregel verplicht gesteld voor woningbouwverenigingen omdat het de kans op inbraken met 90% zou verminderen.

Alarmsysteem of kluis

Kluis of brandwerende kast​

Een brand- en brandwerende kast (kluis) om kostbare en of dierbare spullen veilig in op te bergen is in de meeste gevallen afdoende. Bij de aanschaf van een kluis is het belangrijk van te voren de waarde en het volume te bepalen van de goederen die er in worden opgeborgen. Nog een belangrijk punt: een kluis dient altijd te worden vastgezet, al weegt hij meer dan 1000 kilo. 

Helaas constateren wij maar al te vaak dat er niet goed wordt nagedacht bij de aanschaf van een kluis. Een brandwerende kluis is meestal niet inbraakwerend en een inbreker heeft deze dan ook binnen vijf minuten open. Er zijn braak- en brandwerende kasten waar zelfs een specialist twee dagen voor nodig heeft om hem open te breken. Wij hebben alle middelen en tijd om uw kluis vakkundig te kunnen openen, als het kan zonder schade.

Slotenmaker Rotterdam in cijfers

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs
0

Een greep uit de partners van Slotenmaker Rotterdam

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Lockit Slotenmakers levert producten welke gecertificeerd zijn met het PKVW kenmerk, maar wij zijn niet direct aangesloten bij het PKVW. Wij hebben hier onze goede reden voor:

Inbraakbeveiliging is maatwerk. Inbraakbeveiliging is niet binnen een normering te vangen, een normering van bijvoorbeeld het PKVW Politie Keurmerk Veilig Wonen. Deze gaat uit van een minimale inbraakwering van 3 minuten, dit wordt getest met een vaststaande set gereedschap, zodra een inbreker met zwaarder gereedschap komt of met een methode waar men niet op heeft getest, is de inbreker vaak binnen een minuut binnen.

Wij kijken anders. Net als Borg kijken wij naar de omgeving en de ligging van het te beveiligen gebouw, daarna bepalen we de kans op een inbraak en stellen we vast tegen welk soort inbreker het object beschermd moet worden. De gelegenheidsinbreker is snel op andere gedachte gebracht, die volgt de weg van de minste weerstand en gaat, als het bij de buren makkelijker is, bij de buren op visite.

Meerpuntssluiting Rotterdam

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven

Onze diensten bieden wij zowel voor particulieren als voor bedrijven aan. Ook in de zakelijke sector hebben wij jarenlange ervaring en bieden wij o.a. hulp aan:

Particulieren

Bedrijven

Woningbouw

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Rotterdam zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

    Vrijblijvend advies Lockit Slotenmakers

    Bent u door bovenstaande informatie wakker geschud en wilt u graag uw woning of kantoorpand extra of optimaal beveiligen tegen inbraak? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om een vrijblijvend advies aan u uit te brengen op het gebied van inbraakbeveiliging.

    Neem hiervoor contact met ons op middels ons contactformulier op onze website of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 010-2222559.

    We helpen u graag bij het optimaal beveiligen van uw kantoorpand of woning!

    Bel ons