Buitengesloten Rotterdam

De deur net dicht getrokken en dan komt u erachter dat uw sleutels nog binnen liggen. Er is niets vervelender dan uw eigen woning of kantoorpand niet meer binnen kunnen. Lockit Slotenmakers helpt u snel terug naar binnen en zorgt ervoor dat dit zoveel mogelijk schadevrij gebeurt.

Waar of wanneer u uzelf ook buiten hebt gesloten, onze vakmannen laten u snel weer binnen!

Wat te doen als u bent buitengesloten in regio Rotterdam?

Wanneer u bent buitengesloten in regio Rotterdam belt u Slotenmaker Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat er zo snel als mogelijk een vakkundige monteur bij u is om u weer binnen te laten. Wij rekenen geen voorrijkosten of spoedtoeslag en u weet vooraf welke kosten er gerekend worden. Bel ons op 010-2222559. Is uw sleutel afgebroken in het slot? Onze slotenmaker voorziet uw woning desgewenst direct van een of meerdere nieuwe SKG gecertificeerde sloten.

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Buitengesloten in Rotterdam? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Lockit Slotenmakers is snel ter plaatse

Onze monteurs zijn in de regio Rotterdam zeer snel ter plaatse, meestal binnen dertig minuten. We rekenen geen voorrijkosten en zorgen ervoor dat u snel weer uw woning of kantoorpand kunt betreden. Dit doen wij vakkundig en al onze monteurs zijn in het bezit van een VOG. Wij lijden al onze monteurs intern op en weten van de hoed en rand. Onze slotenmakers helpen dan ook dagelijks zowel particulieren als bedrijven naar binnen, nadat ze waren buitengesloten. Als u kiest voor Lockit Slotenmaker Rotterdam, dan kiest u voor vakmanschap, betrouwbaarheid en snelheid.

Wij hanteren altijd vaste tarieven (ook bij spoed) en bij ons hoeft dus niet bang te zijn voor verrassingen. Voordat wij aan de slag gaan weet u precies wat de totale kosten zullen zijn. Wij wijken dan ook nooit af van deze tarieven.

Hoe wij u weer naar binnen helpen

Wanneer u bent buitengesloten en contact opneemt met Lockit Slotenmakers bent u verzekerd van een betrouwbare slotenmaker en een waanzinnig goede dienstverlening. Telefonisch informeren wij u over de exacte kosten en binnen no time staat een ervaren monteur bij u op de stoep.

Wij helpen u in de volgende situaties direct weer naar binnen:

Monteur-opent-deur-schadevrij-in-Rotterdam

Deur dichtgetrokken

Wij kunnen uw deur schadevrij openen (flipperen), hierbij hoeft uw cilinderslot niet vervangen te worden

Spoedservice Slotenmaker Rotterdam

Deur op slot gedraaid

Wij boren uw cilinder open en vervangen uw cilinder direct voor u. Zo kunt u snel weer door met uw werkzaamheden

Sloten vervangen door SKG3 sloten

Sleutels kwijt

Is uw deur niet op slot gedraaid? Wij kunnen uw deur open flipperen en behouden zo de cilinder

Lockit-Slotenmaker-Rotterdam-boort-cilinder-uit

SecuStrip op deur

Afhankelijk van de situatie wordt u deur open geflipperd of de cilinder wordt open geboord

Spoedservice bij buitensluiting regio Rotterdam

Hebt u uzelf buitengesloten in de regio Rotterdam en wilt u met spoed weer naar binnen kunnen? Bel Lockit Slotenmakers direct en wij zorgen dat u zeer snel weer naar binnen kunt! Geen paniek, onze zeer ervaren monteurs zijn snel bij u en bieden de juiste oplossing in uw situatie. Kan de cilinder niet anders dan worden open geboord? Dan zorgt onze vakman ervoor dat u direct een nieuwe cilinder in uw slot hebt! Neem voor onze spoedservice contact op met: 010-2222559!

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Rotterdam in cijfers

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs
0

Een greep uit de partners van Slotenmaker Rotterdam

Kosten deur schadevrij openen

Omdat wij een betrouwbare en eerlijke slotenmaker zijn, willen wij transparant zijn in de prijzen die wij vragen voor onze dienstverlening. De kosten voor het schadevrij openen van deuren leest u hier:

Populaire diensten Kosten incl. montage & BTW
Open flipperen van deur
€ 125
Cilinder uitboren & vervangen
€ 154
€ 194

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Rotterdam zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

    Buitengesloten in regio Rotterdam? Neem snel contact op!

    Heeft u zichzelf buitengesloten in de regio Rotterdam en wilt u met spoed weer naar binnen kunnen? Bel Lockit Slotenmakers direct en wij zorgen dat u zeer snel weer naar binnen kunt!

    Geen paniek, onze zeer ervaren monteurs zijn snel bij u en bieden de juiste oplossing in uw situatie. Kan de cilinder niet anders dan worden open geboord? Dan zorgt onze vakman ervoor dat u direct een nieuwe cilinder in uw slot hebt! Neem voor onze spoedservice contact op met: 010-2222559!

    Bij geen spoed maakt u gebruik van ons contactformulier en nemen wij spoedig contact met u op.

    Bel ons