Slotenmaker Rotterdam ZuidSlotenmaker Rotterdam Zuid

Schadevrij openen van deur

Slot kapot? Deur dicht gevallen? Sleutel kwijt? Wilt u een goed beveiligde cilinder of nieuwe sleutels? Onze slotenmakers in Rotterdam Hoogvliet helpen u met alle problemen omtrent sloten. 

Onze erkende Slotenmaker op Hoogvliet opent uw deur schadevrij, snel en secuur. Wij openen uw deur vaak binnen enkele minuten. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet hoeft te wachten.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinders of sloten vervangen?

Cilinders of sloten vervangen? Bij Lockit géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar in Hoogvliet.

Onze erkende monteurs vervangen en repareren alle soorten sloten. Bent u op zoek naar een veilig slot? Is uw slot of cilinder defect? Wij proberen deze altijd eerst te repareren. Wij kunnen u cilinders ook gelijksluitend maken.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Hoogvliet

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

Prijzen Lockit slotenmakers Hoogvliet

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Dagelijks beveiligen wij woonhuizen en bedrijfspanden, een veilige woning is een woongenot wat de meeste mensen niet realiseren totdat ze slachtoffer zijn van een inbraak.

Die spullen daar komen de meeste mensen wel overheen maar het idee dat er een vreemde aan je spullen heeft gezeten laat zijn sporen na.
Wij horen heel veel van mensen dat als ze er in willen ze er toch wel in komen, dit is onzin als je je huis goed beveiligt dan komt er niemand ongevraagd binnen.

Wij hebben op serieuze beveiligingen sinds 1990 nog nooit een geslaagde poging gehad.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Onze slotenmakers zijn dagelijks in de weer om problemen aan sloten op te lossen dit doen we voor particulieren en ook voor bedrijven van woningbouwverenigingen, banken , Vve diensten tot supermarkten, deze bedrijven kiezen voor ons vanwege de snelle en goede service die wij verlenen.

Wij repareren en of plaatsen sloten, deurdrangers, vloerpotten, glasdeursloten en kluizen maar staan ook paraat als u uw woning of bedrijf niet in kunt, onze eigen slotenmakers zorgen er voor dat u snel weer binnen bent dat doen we sinds 1990.

Wij geven op reparaties 6 maanden garantie en op de plaatsing en levering 2 jaar.

Lees hier meer over hang-en-sluitwerk.

Deur afhangen

Deuren afhangen

Wij zijn specialisten op het gebied van inbraakwerend veiligheidsdeuren, deze passen we toe op plaatsen waar extra veiligheid nodig is.

Maar ook gewone deuren hangen we af, perfect op maat gemaakt, arms geschaafd en voorzien van goed inbraakwerend hang en sluitwerk zoals inbraakwerend scharnieren die voorzien zijn van dievenklauwen en een robuuste meerpuntssluiting compleet met anti kerntrekbeslag wat allemaal voldoet aan de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Wilt u meer weten over het leveren en plaatsen van deuren, wij staan voor u klaar.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Lockit slotenmakers helpt met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Veel deuren worden tegenwoordig beveiligd met meerpuntssluitingen een slot wat een deur op meerdere plaatsen afsluit, dit geeft een hoge graad van veiligheid en is makkelijk in gebruik.

Meerpuntssluitingen zijn er in vele soorten en maten voor elk type deur is wel een meerpuntssluiting verkrijgbaar.

Een meerpuntssluiting is niet een slot wat een doe-het-zelver zelf even plaatst, plaatsing is een precisie karwei, als zo’n slot niet goed geplaatst wordt dan is de veiligheid minder en zullen er snel storingen ontstaan. Laat daarom uw driepuntssluiting plaatsen door een professioneel bedrijf.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Uw penslot is defect en / of wilt niet meer open, ons advies probeer dit type slot niet zelf te openen.

Pensloten zijn er in vele soorten en van vele merken, het origineel is ooit ontwikkeld door Zi Ikon type 211D en worden nu ook gemaakt door Nemef, DX, Lips, Sazo en ook nog andere merken, de meeste van deze merken komen allemaal uit dezelfde fabriek.
Met deze sloten kun je vrij goedkoop snel een deur beveiligen maar houd in je achterhoofd dat deze sloten je niet optimaal beveiligen en storingsgevoelig zijn.

Wij hebben al vele duizenden van deze sloten geplaatst en opengemaakt.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Specialist in Hoogvliet

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons