Kluis laten openen?

Een kluis in uw woning voor extra bescherming van waardevolle documenten, spullen of financiële zaken is iets wat steeds vaker voor komt. Het nadeel hiervan is echter ook dat men steeds meer codes, wachtwoorden of sleutels goed dient te waarborgen en dit gaat helaas nog wel eens fout. Maar wat nu als u de code of sleutels van uw kluis kwijt bent?! Op deze pagina leest u alles over wat Lockit Slotenmakers kan betekenen bij het openen van een kluis zonder code of sleutel.

1 Kluiscode  2 Zonder sleutel   3 Lege batterij   4 Kosten   5 Slijpen   6 Lockit Slotenmakers

1 / 6

Kluiscode kwijt

In de tijd waarin we leven hebben we enorm veel te onthouden. Afspraken, pincodes, inloggegevens en wachtwoorden, toegangscodes en ga zo maar door. Het kan gebeuren dat u uw kluiscode vergeet en niet hebt genoteerd om veiligheidsredenen. Veel privékluizen worden geleverd met een noodsleutel. Deze noodsleutel biedt de uitkomst en opent de code alsnog voor u. Hebt u geen noodsleutel of bent u deze helaas ook verloren? Lockit Slotenmakers opent uw kluis gegarandeerd!

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 6

Kluis openen zonder sleutel

Oeps, bent u opbergplek van de sleutel van uw kluis vergeten of de sleutel verloren? Geen zorgen! Wij krijgen uw kluis altijd open! Lockit Slotenmakers is in het bezit van geavanceerde gereedschappen en technieken om uw kluis te kunnen openen zonder code of sleutel. We kunnen uw kluis openboren en naderhand weer herstellen. Is dit voor u niet nodig? Dan openen we de kluis en kunnen we u eventueel vrijblijvend adviseren over de aanschaf van een nieuwe kluis.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 6

Kluis openen met lege batterij

Weet u zeker dat u de juiste code invoert, maar gaat het elektronisch codeslot van uw kluis niet open? Dan kan het zijn dat de batterij van uw kluis bijna of in zijn geheel leeg is. Daardoor is er te weinig spanning aanwezig om het slot van de kluis nog te openen. Dit kan het geval zijn wanneer:

 • De code juist wordt ingevoerd en geaccepteerd wordt, maar het slot niet opent;
 • Het slot niet reageert op het invoeren van de code;
 • Eventuele lampjes niet naar behoren werken;
 • Eventuele geluiden niet naar behoren werken.

In dit geval kan het zijn dat het vervangen van de batterijen voldoende is om het slot alsnog te openen. Is het bij uw kluis onmogelijk de batterijen vanaf de buitenkant te vervangen? Dan zit er helaas niets anders op dan de kluis te laten openen door een deskundige. Gelukkig kunnen de professionals van Lockit Slotenmakers uw kluis gegarandeerd openen!

4 / 6

Kosten kluis openen

Wanneer uw kluis niet opent kan dit u behoorlijk laten schrikken, zeker wanneer er waardevolle spullen in uw kluis liggen. Desondanks vinden we het bij Lockit Slotenmakers belangrijk om het openen van uw kluis betaalbaar te houden. De kosten voor het openen van uw kluis:

WerkzaamhedenKosten
Kluis openenVanaf € 175,-
Eventuele reparatiekosten kluisIn overleg
Evt. extra kosten (voor het extra gebruik van materieel, specialistisch gereedschap en boren indien van toepassing)In overleg (alvorens deze extra werkzaamheden starten geven we u een transparante schatting van deze extra kosten)

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde ter indicatie, exclusief btw. Wilt u een exacte prijsindicatie ontvangen en heeft het openen van uw kluis geen spoed? Vraag ons dan om een gratis en vrijblijvende offerte.

5 / 6

Brandkast openen door te slijpen

Het openen van een kluis of brandkast zonder sleutel of code kan soms lastiger zijn dan op voorhand gedacht. Het kan zijn de brandkast niet open te krijgen is met minimalistisch gereedschap. In dit geval zullen we voorzichtig te werk gaan met een slijptol. Het is aan te raden om dit over te laten aan een vakkundige slotenmaker! Wanneer er brandbare spullen aanwezig zijn in de kluis of brandkast is het noodzakelijk heel secuur om te gaan met de slijptol en deze zeer geleidelijk en langzaam door de kluis heen te laten werken. Zo voorkomt u eventuele brandschaden aan papieren en voorwerpen die zich in de kluis of brandkast bevinden.

6 / 6

Laat uw kluis/brandkast zonder sleutel openen door Lockit Slotenmakers

Heeft u al op verschillende manieren geprobeerd uw kluis of brandkast te openen, maar lukt het u helaas niet met uw eigen gereedschap? Geen nood! Onze vakkundige medewerkers hebben talloze kluizen probleemloos geopend en weer hersteld. Onze moderne technieken en gereedschappen zorgen ervoor dat vrijwel alle kluizen te openen zijn zonder de daarvoor benodigde sleutel of code!

Wilt u meer informatie of wilt u uw kluis zo snel mogelijk geopend hebben? Neem snel contact met ons op. Het snelst bereikt u ons op telefoonnummer: 010 2222 559!

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons