Defecte driepuntssluiting? Wij vervangen deze secuur

Is uw bestaande driepuntssluiting kapot, werkt deze niet meer naar behoren of is het vanwege veroudering toe aan vervanging? Onze monteurs vervangen uw driepuntssluiting voor een moderne en SKG*** gecertificeerde driepuntssluiting binnen vier uur en voor een vaste lage prijs!

Veel informatie over driepuntssluitingen en de professionele montage van Lockit Slotenmakers leest u op deze pagina, lees snel verder.

1 Vervangen  2 Kosten   3 Slot   4 Senioren   5 Elektrisch   6 Kunststof   7 Vrijblijvende offerte

1 / 7

Driepuntssluiting laten vervangen

Een bestaande driepuntssluiting laten vervangen voor een nieuw model is voor de monteurs van Lockit Slotenmakers een veelvoorkomende klus. Nood aan de man bij een defecte driepuntssluiting en u wilt snel handelen? Geen probleem, in dit geval staan we zo snel mogelijk voor u klaar om uw driepuntssluiting te vervangen! De klus is binnen een uur of vier al geklaard en zo bent u weer in een mom van tijd veilig thuis.
Het tijdig laten vervangen van uw driepuntssluiting zorgt ervoor dat uw woning opnieuw beveiligd is met moderne en geavanceerde inbraakbeveiliging welke SKG*** gecertificeerd is. Het goed onderhouden van uw nieuwe driepuntssluiting zorgt ervoor dat deze voorlopig weer jaren mee kan.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 7

Kosten driepuntssluiting laten vervangen

Wij maken alleen gebruik van erkende en intern opgeleide monteurs en professioneel gereedschap. We zorgen ervoor dat achteraf alles netjes is opgeruimd en dat uw deur sluit zonder enige wrijving. Zo blijft de driepuntssluiting jaren werkzaam en bent u jaren beveiligd. We doen dit voor een vaste en voordelige prijs van € 415! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte op om uw driepuntssluiting vakkundig te laten plaatsen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 7

Slot driepuntssluiting vervangen

Het is ook mogelijk driepuntssluitingen te repareren met een zogenoemde reparatie-set. Met deze reparatie-set vervangen wij de originele slotkast voor een splinternieuwe slotkast. Omdat vaak de tandwielen zijn versleten in een verouderde slotkast is dit een perfecte en betaalbare manier om uw driepuntssluiting te repareren. De totale kosten bedragen tussen de € 415,- en € 495,- voor een dergelijke reparatie. Het ligt aan het type driepuntssluiting op wat voor bedrag u in totaal uitkomt.
Soms is niet de gehele driepuntssluiting defect maar alleen de bovenste of onderste schoot (haak of blok). Het is mogelijk om alleen de desbetreffende haak of schoot uit te laten schakelen. Dit kost € 125,-.

4 / 7

Driepuntssluiting voor senioren

Een driepuntssluiting voor senioren, eventueel in combinatie met seniorenbeslag, is een gangbare oplossing voor senioren. Bij seniorenbeslag is de krukbediening aan de onderkant geplaatst waardoor de kruk beter bedienbaar is. Werkzaamheid van de meerpuntsslot werkt precies hetzelfde als een normale meerpuntssluiting, behalve dat senioren minder kracht hoeven te zetten om de desbetreffende deur te kunnen openen.

5 / 7

Elektrische driepuntssluiting

Elektrische driepuntssluitingen vergrendelen zichzelf altijd op het moment dat u de deur sluit, ook als er een elektrische storing is. Een groot voordeel van automatische driepuntssluitingen is dat het slot altijd op driepunten sluit en u zo nooit kunt vergeten om een deur te vergrendelen.

Ondanks dat de deur op drie punten gesloten is, zijn er geen sleutels benodigd om de deur vanaf de binnenkant te openen. De deur kan ook bijvoorbeeld bij algemene toegangsdeuren vanaf boven via de intercom geopend worden. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de deur vanaf buiten te openen. Bijvoorbeeld met een tag, button of telefoon.

6 / 7

Meerpuntssluiting kunststof deur vervangen

Wij plaatsen en vervangen bijna elke driepuntssluiting in kunststof deuren. De driepuntsluiting wordt geplaatst met haakschoten en sluitplaten. Wij vervangen ook uw oude driepuntsluiting met rolnokken, voor een driepuntsluiting met haken.

Onze voorraad beschikt over verschillende typen driepuntssluitingen, zodat wij u altijd kunnen voorzien van een nieuwe driepuntssluiting (in enkele gevallen is het toch nodig om een driepuntssluiting te bestellen). Onze monteurs plaatsen al onze driepuntssluitingen met SKG*** gekeurd beslag, sluitplaten en cilinder. We werken met speciaal voor kunststof deuren gemaakte freesmallen voor het mooiste resultaat en een perfecte sluiting.

7 / 7

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Lockit Slotenmakers

Vind u het fijn inzage te hebben in een kostenopgave? Onze monteurs voorzien u graag van een gratis en vrijblijvende offerte zodat u de voordelige prijs van onze vakkundige diensten gespecificeerd kunt bekijken. Neem contact met ons op en ontvang uw offerte binnen uiterlijk twee werkdagen! In geval van nood streven we naar een offerte binnen enkele uren. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons