Kies voor veilig, kies voor een driepuntssluiting

Een veilige en moderne manier van beveiligen is ook een meerpuntssluiting, ook wel driepuntssluiting genoemd. Een veelvoorkomende klus voor ons is het plaatsen van een driepuntssluiting in nieuwbouwwoningen, deuren waar enkel een insteekslot aanwezig is of waar een ouderwets opletslot vervangen dient te worden. Een meerpuntssluiting wordt over de hele lengte van de deur ingefreesd, zodat het insteekslot op drie punten in het kozijn op slot gaat.

Alles over het laten plaatsen van een driepunsssluiting door Lockit Slotenmakers leest u hier.

1 / 5

Driepuntssluiting voordeur plaatsen

Het plaatsen van een driepuntssluiting is behoorlijk gecompliceerd en dit maakt het vrij lastig om deze klus zelf te klaren. Lockit Slotenmakers zorgt voor een snelle montage dankzij de combinatie van het juiste gereedschap en de benodigde kennis en ervaring. We bevestigen een meerpuntssluiting in gemiddeld vier uur. We halen de deur uit het kozijn en zetten deze op een bok. De freesmal wordt afgemeten en hierna brengt de monteur de freesmal aan en stelt de slotkast frees af. Hierna worden nauwkeurig en secuur de gaten voor de cilinder, de krukgaten en de voorplaat geboord. Het slot is nu vakkundig en netjes ingefreesd, nu enkel nog het infrezen van de sluitkommen in het kozijn. De sluitkolommen beschermen uw kozijn bij het openen en dichtvallen van het slot.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 5

Kosten driepuntssluiting plaatsen

Door uw driepuntssluiting te laten plaatsen door een erkend en professioneel slotenmaker van Lockit Slotenmakers bent u verzekerd van een vakkundige montage en optimaal gebruik van een professioneel slot, ter beveiliging van uw woning of kantoor. Onze professionals monteren een driepuntssluiting binnen slechts vier uur voor de voordelige prijs van € 495,- in totaal! Deze vaste prijs is inclusief een SKG*** cilinder én SKG*** anti-kerntrekbeslag. Heeft u nog geen meerpuntssluiting en wilt u uw deur van een nieuwe driepuntssluiting laten voorzien door een professioneel slotenmaker? Voor slechts € 495,- bent u bij Lockit Slotenmakers binnen vier uur voorzien van een SKG*** gecertificeerd slot! Onze ervaren en deskundige monteurs staan voor u klaar om op kort termijn uw driepuntssluiting te plaatsen. Neem contact met ons voor meer informatie of plan direct de montage voor uw nieuwe slot bij ons in!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 5

Verschillende merken driepuntssluitingen

Er zijn veel verschillende maten en merken driepuntssloten op de markt verkrijgbaar. Wanneer u uw huidige driepuntssluiting door ons wenst te laten vervangen, is het handig om ons foto’s toe te sturen bij de offerte- of opdrachtaanvraag. Deze kunt u via ons contactformulier of per e-mail aan ons aanleveren. We streven ernaar desgewenst hetzelfde merk en type slot terug te plaatsen, maar ook het plaatsen van een geheel nieuw type driepuntssluiting doen we veel. We leveren vooral uit onze eigen voorraad en hebben daarom vaak een goedkoper alternatief voor merken zoals NEMEF, FUHR, BUVA, GU en meer bekende merken.
Voor de vaste prijs van € 495,- bent u voorzien van een driepuntssluiting inclusief SKG*** cilinder en anti-kerntrekbeslag.

*Heeft u een driepuntssluiting van Laperche? Dan is ons advies om uw deur om te bouwen. Zo kunnen wij er een “normale” driepuntssluiting in plaatsen. De kosten voor het ombouwen van de deur en de montage van een nieuwe driepuntssluiting ligt in dit geval rond de € 840,-.

4 / 5

Welk type driepuntssluiting laat u plaatsen?

Naast de verschillende merken en maten zijn er ook nog verschillende typen driepuntssluitingen. De meest voorkomende typen leest u hier met een korte beschrijving:

Driepuntssluiting met sleutelbediening

Een meerpuntssluiting kan op twee manieren bediend worden. Is uw meerpuntssluiting cilinderbediend, dan opent de deur doormiddel van een sleutel in de cilinder. Deze driepuntssluitingen noemen wij ook wel een cilinderbediende meerpuntssluiting. Dit komt omdat u door fysiek de sleutel in het slot te draaien de dagschoot bedient. Deze manier van openen wordt gebruikt bij de meeste voordeuren.

Driepuntssluiting met krukbediening

Bedient u de buitendeur aan beide kanten met een deurkruk of draaibare knop, dan kunt u in plaats van een cilinderbediende driepuntssluiting, een krukbediende driepuntssluiting aanschaffen of laten plaatsen. Daarbij reageert het driepuntsslot wanneer u de deurkruk omhoog trekt. Desbetreffende type driepuntssluitingen worden vaak gebruikt op achterdeuren.

Driepuntssluiting met anti-panieksluiting

Deze zelfvergrendelende driepuntssluitingen vergrendelen uw deur automatisch direct nadat deze is dicht gegaan. Een comfortabele en veilige oplossing. De automatische uitworp van de nachtschoot zorgt voor een verzekeringstechnisch erkende sluiting. Tegelijkertijd zorgt de anti-paniekfunctie ervoor dat de deur altijd in de vluchtrichting via de deurkruk kan worden geopend. Mechanisch openen van buitenaf blijft mogelijk door bediening van de cilinder (en driepuntssluiting) met een sleutel.

Driepuntssluiting voor senioren

Een driepuntssluiting voor senioren in combinatie met seniorenbeslag, is een goede oplossing voor senioren. Bij seniorenbeslag is de krukbediening aan de onderkant geplaatst waardoor de kruk beter bedienbaar is. Werkzaamheid van de meerpuntsslot werkt precies hetzelfde als een normale meerpuntssluiting, behalve dat senioren minder kracht hoeven te zetten om de desbetreffende deur te kunnen openen.

Elektrische driepuntssluiting

Elektrische driepuntssluitingen vergrendelen zichzelf altijd op het moment dat u de deur sluit, ook als er een elektrische storing is. Een groot voordeel van automatische driepuntssluitingen is dat het slot altijd op driepunten sluit en u zo nooit kunt vergeten om een deur te vergrendelen.

Ondanks dat de deur op drie punten gesloten is, zijn er geen sleutels benodigd om de deur vanaf de binnenkant te openen. De deur kan ook bijvoorbeeld bij algemene toegangsdeuren vanaf boven via de intercom geopend worden. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de deur vanaf buiten te openen. Bijvoorbeeld met een tag, button of telefoon.

5 / 5

Driepuntssluiting laten plaatsen door Lockit Slotenmakers

Laat het monteren van uw driepuntssluiting over aan een vakkundige en ervaren monteur van Lockit Slotenmakers. Deze nauwkeurige klus vereist de nodige kennis en ervaring die onze monteurs ruimschoots in huis hebben. In slechts vier uur is uw nieuwe driepuntssluiting geplaatst! Neem contact met ons voor het plannen van de montage of vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl!

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons