Slotenmaker Rotterdam WestSlotenmaker Rotterdam Nieuwe Westen

Slotenmaker Rotterdam Nieuwe Westen

Heeft u een Slotenmaker nodig in het Nieuwe Westen, is uw slot kapot, sleutel afgebroken, penslot doorgedraaid, er is bij u ingebroken of een deur die geopend moet worden wij zijn de veiligste, beste en voordeligste keuze.

Al sinds 1990 is Lockit Slotenmakers dagelijks op pad om allerhande problemen aan meerpuntssluitingen, pensloten, oplegsloten te repareren of te verbeteren.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinderslot of penslot vervangen?

Uw cilinder- en / of penslot vervangen? Bij Lockit Slotenmakers géén verassingen. Onze erkende monteurs staan 24/7 uur voor uw klaar.

Onze erkende monteurs vervangen en repareren alle soorten sloten al sinds 1990. Bent u op zoek naar een veilig slot? Is uw slot of cilinder defect? Wij proberen deze altijd eerst te repareren. Wij kunnen u cilinders ook gelijksluitend maken. Zo kunt u met één en dezelfde sleutel meerdere cilinders bedienen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker in het Nieuwe Westen

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Dagelijks beveiligen wij woonhuizen en bedrijfspanden, een veilige woning is een woongenot wat de meeste mensen niet realiseren totdat ze slachtoffer zijn van een inbraak.
Die spullen daar komen de meeste mensen wel overheen maar het idee dat er een vreemde aan uw spullen heeft gezeten laat zijn sporen na.

Wij horen heel veel van mensen dat als ze er in willen ze er toch wel in komen, dit is onzin als u uw huis goed beveiligd dan komt er niemand ongevraagd binnen.

Wij hebben op serieuze beveiligingen sinds 1990 nog nooit een geslaagde poging gehad.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Onze slotenmakers zijn dagelijks in de weer om problemen aan sloten op te lossen dit doen we voor particulieren en ook voor bedrijven van woningbouwverenigingen, banken, VVE diensten tot supermarkten, deze bedrijven kiezen voor ons vanwege de snelle en goede service die wij verlenen.

Wij repareren en of plaatsen sloten, deurdrangers, vloerpotten, glasdeursloten en kluizen maar staan ook paraat als u uw woning of bedrijf niet in kunt, onze eigen slotenmakers zorgen er voor dat u snel weer binnen bent dat doen we sinds 1990.

Als u een nieuw slot nodig heeft of als u uw deur beter wilt beveiligen, neem contact met ons op.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deuren afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Het is een tijdrovende klus, maar met een beetje geduld is het goed te doen. Een opdekdeur afhangen is eenvoudiger dan het afhangen van een stompe deur. Als u niet ervaren bent, raden wij aan om een expert in te schakelen bij het afhangen van een stompe deur.

Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Lockit slotenmakers in Nieuwe Westen helpt met:
   Alle soorten deuren en sloten
   Inbraakpreventie
   Sloten vervangen
   Inbraakschade herstellen
   Montage van driepuntssluitingen
   Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen  met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Lockit Slotenmakers is al jarenlang zeer ervaren waar het meerpuntssluitingen betreft, wij kunnen elk merk en type leveren of het nou om een slot gaat voor een aluminium, kunststof of voor een houten deur.

Reparatie en of afstelling is ook dagelijkse kost voor onze eigen slotenmakers waar andere bedrijven alleen maar kunnen vervangen daar repareren wij ook meerpuntssluitingen.

Een meerpuntssluiting is niet een slot wat een doe-het-zelver zelf even plaatst. Laat daarom uw driepuntssluiting plaatsen door een professioneel bedrijf.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Pensloten zijn sinds de jaren 90 op heel veel deuren geplaatst, veel van deze sloten zijn deze dagen versleten en gaan vaak kapot, als dit soort sloten kapot zijn en op slot zitten dan is het niet verstandig om zelf te proberen om ze open te maken, wij zien vaak deuren die zwaar beschadigd zijn geraakt omdat men zelf heeft gepoogd om zo’n slot te openen.

De pennen zitten in een blok vast dit blok schuift in een kast, bij verkeerd openen komt er materiaal in de kast waardoor het blok niet meer kan schuiven.

Wij hebben al vele duizenden van deze sloten geplaatst en geopend. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmakers?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

  010-2222559  info@lockit.nl

Sleutelmaker Rotterdam Nieuwe Westen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons