Slotenmaker Rotterdam NoordSlotenmaker Rotterdam Agniesebuurt

Uw deur openen zonder schade?

Heeft u snel een slotenmaker nodig die uw deur opent zonder schade? Lockit opent uw deur snel en secuur.

Onze erkende monteur in Rotterdam Agniesebuurt opent uw deur schadevrij. Wij openen uw deur vaak binnen enkele minuten zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs erkend. Bij ons géén verassingen!

Lees hier meer over buitengesloten.

Slot kapot: repareren of vervangen?

Uw cilinderslot vervangen? Lockit probeert altijd eerst uw sloten en / of cilinders te repareren. Onze professionele monteurs staan 24/7 uur voor uw klaar.

Wij kunnen u cilinders ook gelijksluitend maken. Zo kunt u met één en dezelfde sleutel meerdere cilinders bedienen. Wij vervangen en repareren alle soorten sloten. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om te bellen of te mailen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Agniesebuurt

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Een goed beveiligd huis is voor inbrekers veelal niet interessant en zorgt er voor dat ze naar de buren of verder gaan. Wij voeren vele beveiligingen per week uit, een goede beveiliging is een optelsom van meerdere factoren:

  • Wat voor inbreker kunnen we verwachten
  • Wat valt er te stelen
  • Wat voor deuren en / of ramen

Wij kunnen u een passend advies geven om criminelen buiten te houden zonder dat het uw woongenot aantast. Wij hebben op serieuze beveiligingen sinds 1990 nog nooit een geslaagde poging gehad.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Slotenservice

Sinds 1990 zijn wij een begrip in Rotterdam en omgeving waar het slotenservice betreft.

Wij zijn dagelijks in de weer met het maken van sloten, het repareren of openmaken van kluizen, het plaatsen van sloten en het openen van deuren.

Onze monteurs hebben al tientallen jaren ervaring, deze ervaring zorgt er voor dat u altijd voordeliger uit bent omdat er niets onnodig kapot gemaakt wordt dit is ook een stuk bedrijfseer.

Als lid van het NSSG (het Slotengilde van Nederland) een garantie voor kwalliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid helpen wij u graag.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Afhangen van deuren

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Het is een tijdrovende klus, maar met een beetje geduld is het goed te doen. Een opdekdeur afhangen is eenvoudiger dan het afhangen van een stompe deur. Als u niet ervaren bent, raden wij aan om een expert in te schakelen bij het afhangen van een stompe deur. Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s. Bel: 010-2222559

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Lockit helpt met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen. AntiKerntrekbeslag is veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging om de kerntrekmethode tegen te gaan.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Heeft u meer informatie nodig? Bel of mail ons.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Veel deuren worden tegenwoordig beveiligd met meerpuntssluitingen, een slot wat een deur op meerdere plaatsen afsluit, dit geeft een hoge graad van veiligheid en is makkelijk in gebruik.

Meerpuntssluitingen zijn er in vele soorten en maten voor elk type deur is wel een meerpuntssluiting verkrijgbaar.

Een meerpuntssluiting is niet een slot wat een doe-het-zelver zelf even plaatst, plaatsing is een precisie karwei, als zo’n slot niet goed geplaatst wordt dan is de veiligheid minder en zullen er snel storingen ontstaan. Laat daarom uw driepuntssluiting plaatsen door een professioneel bedrijf.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Pensloten zijn eenvoudige sloten die goedkoop zijn, deze sloten worden tegenwoordig niet meer zo veel geplaatst en waren vooral populair begin jaren 90. Pensloten of steeksloten zoals ze ook veel genoemd worden, zie je veel in sets van twee geplaatst. Één aan de boven en een aan de onderzijde van de deur, de sleutels zien er uit als een kruiskop schroevendraaier en hebben vier kanten.

Deze sloten dienen goed geplaatst te worden en moeten zonder wrijving werken anders gaan ze snel kapot. Onze monteurs maken ook dit type slot snel open en zonder schade aan uw deur.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Specialist in de Agniesebuurt

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons