Slotenmaker Moordrecht

Het verliezen van een sleutel, een defect slot of een afgebroken sleutel in het slot is meestal de oorzaak voor het met spoed zoeken van een slotenmaker in Moordrecht. Heeft u (met spoed) een betrouwbare en erkende slotenmaker nodig in of rond Moodrecht? Lockit Slotenmakers is binnen 30 minuten op locatie en verzekert u een transparante en eerlijke prijs!

Eerlijke en professionele slotenmaker in Moordrecht

Het overkomt ons allemaal wel eens; de deur van uw woning trekt u dicht en precies op dat moment bedenkt u zich dat uw sleutels toch nog op de tafel liggen. Daar staat u dan, letterlijk voor een dichte deur. Gelukkig zijn de gecertificeerde en ervaren slotenmakers in Moodrecht bij u in een mum van tijd. Lockit Slotenmakers biedt u een allround slotenservice voor een vaste voordelige prijs.

Al jarenlang zijn wij succesvol actief als slotenmaker in en rond Moordrecht en veel tevreden klanten gingen u voor. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor dé slotenmaker in Moordrecht.

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Specialistische slotenmaker Moordrecht

Lockit Slotenmakers is inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren specialisten zijn allround opgeleid om vrijwel alle werkzaamheden aan en rondom sloten voor u uit te voeren. Jarenlange ervaring en (interne) opleidingen hebben ervoor gezorgd dat we een betrouwbaar en servicegericht team hebben gecreëerd om u de beste dienstverlening te bieden.

Is er haast bij de klus? Dan is onze slotenmaker er al binnen 30 minuten!

Deur openen Moordrecht

Uw sleutels verloren, de huissleutel afgebroken in het slot of simpelweg uw sleutels vergeten. Het kan een keer gebeuren, maar vervelend is het altijd om buitengesloten te zijn. Het gebeurt natuurlijk precies op een moment dat het niet uitkomt. Uw deur in Moordrecht snel laten openen? Een slotenmaker van Lockit Slotenmakers is in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u op locatie. We informeren u vooraf over de kosten die het werk met zich mee brengt en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Binnen no-time kunt u uw woning of bedrijfspand weer betreden dankzij de vaklieden van Lockit Slotenmakers in Moordrecht.

Slotenmaker Moordrecht

Sleutel afgebroken of slot kapot Moordrecht

Een sleutel die afbreekt in het slot tijdens het openen van de deur zorgt ervoor dat de toegang tot uw pand direct ontzegd is. Hoe komt u nu binnen? Met de professionele slotenmakers van Lockit Slotenmakers is dit geen probleem in Moordrecht! Binnen een minuut of 30 staat er een specialist van ons bij u op de stoep om uw deur te openen en het slot te repareren of vervangen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van sloten kunnen wij vrijwel ieder defect slot toch open breken, waarna u weer toegang heeft tot uw woning of bedrijf.

Slotenmaker spoed of op afspraak Moordrecht

Wanneer u plots buitengesloten staat of net uw sleutel is afgebroken in het slot, heeft het voor u vast en zeker haast om een ervaren slotenmaker snel bij u op locatie te hebben. Lockit Slotenmakers is binnen 30 minuten op locatie in Moordrecht. Altijd voor een voordelig en vast tarief, ongeacht de haast bij uw klus. Wenst u uw sloten te laten vervangen wegens slijtage of zijn er andere werkzaamheden die u van ons verlangt met oog op beveiliging? Dan werken wij ook op afspraak, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt.

Deur schadevrij openen in Moordrecht

Diensten slotenmaker Moordrecht en omgeving

Er is vrijwel geen klus met oog op sloten sloten, sleutels en beveiliging van uw woning die wij niet voor u kunnen uitvoeren bij Lockit Slotenmakers. Wij bieden een betrouwbare dienstverlening met transparante prijzen; vooraf weet u wat u betaalt.

Voor onderstaande diensten kunt u o.a. bij ons terecht in Moordrecht e.o.:

 • Deur schadevrij openen
  Wij openen alle soorten deuren en ramen zonder schade te maken
 • Sloten vervangen
  Met of zonder spoed vervangen wij u sloten vakkundig en snel
 • Inbraakschade herstellen
  In een mum van tijd ziet u niets meer van de inbraakschade
 • Inbraakpreventie
  Wij bieden inbraakpreventie advies en voeren dit secuur voor u uit, zodat uw woning optimaal beveiligd is
 • Noodafsluitingen
  Dient een woning, ruimte of pand met spoed een noodafsluiting te krijgen? Wij regelen dit!
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Capelle aan den IJssel in cijfers

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs
0

Een greep uit de partners van Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Veelgestelde vragen: veel voorkomende vragen aan Lockit Slotenmakers


Wij zijn 24 uur te bereiken, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact met ons opnemen en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen.

Voor iedere soort deur of slot hebben wij een passend nieuw slot en/of cilinder. Wij kunnen uw slot of cilinder altijd direct ter plaatse vervangen.

Wij bieden transparante prijzen; voor wij aan de reparatie beginnen bent u op de hoogte van de prijs die u betaalt. Onze vakmannen streven naar het leveren van de beste service voor een zo laag mogelijke prijs.

Uiteraard kiest u zelf welk soort vervangend slot wij voor u plaatsen. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren om een PKVW of SKG gecertificeerd slot te kiezen, daar deze zeer veilig en inbraakwerend zijn. Maar welk slot u kiest, ligt volledig in uw eigen hand.

Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Richard van Delft (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

Neem direct contact op met een slotenmaker!

Neem in het geval van spoed nu direct contact met ons op om een gecertificeerde slotenmaker op locatie te laten komen via telefoonnummer: 010 2222 559!

Heeft uw klus geen haast? Neem dan contact op voor het plannen van de werkzaamheden of vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl.

Bel ons