Slotenmaker MoerkapelleSlotenmaker Moerkapelle

Slotenmaker Moerkapelle: zonder schade uw deur weer open

Bent u buitengesloten omdat uw sleutels aan de binnenkant van de deur hangen? Is uw sleutel afgebroken in het cilinderslot of bent u uw sleutels kwijt?

Slotenmaker Moerkapelle opent uw deur schadevrij en onze slotenservice is snel en secuur. Wij openen uw deur vaak binnen enkele minuten. Als u dat wilt, belt de monteur  u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet hoeft te wachten. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Lees hier meer over buitengesloten.

Wilt u de cilinders of sloten vervangen?

Is uw slot defect, zijn uw sleutels gestolen of wilt u gewoon een beter slot? Bij Slotenmaker Moerkapelle géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten. Welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Moerkapelle

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Moerkapelle geheel gratis en vrijblijvend.  De monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het Politie Keurmerk Veilig Wonen certificaat.

De monteur inspecteert samen met u het hang en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen cipier wordt met bossen sleutels. Eén sleutel voor de buitenkant, waar u alle sloten mee kunt openen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen.

Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Moerkapelle staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen en / of te repareren.

Ook voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk t.b.v. ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser of zelfs kogelwerende deur, wij plaatsen al jaren dit soort deuren.

Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s en wij zullen u geheel gratis en zonder enige verplichting hulp bieden maar ook als uw deur niet goed sluit zijn wij de juiste partij.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Moerkapelle helpt u o.a. met:

   Alle soorten deuren en sloten
   Inbraakpreventie
   Sloten vervangen
   Inbraakschade herstellen
   Montage van driepuntssluitingen
   Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen  met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De bekendste variant is een driepuntssluiting.

Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur hoeft maar met één sleutel bediend te worden, maar is wel op drie plaatsen beveiligd. Wat wel vaak een probleem is bij driepuntssluitingen, is dat het beslag niet is aangepast aan de huidige inbraakmethode’s.

Dit is simpel op te lossen door het beslag te vervangen door beslag wat voorzien is van een anti-kerntrek inrichting.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Uw penslot is defect en of wilt niet meer open, ons advies probeer dit type slot niet zelf te openen ook uw handige buurman, deze zal u hoogstwaarschijnlijk van de regen in de drup helpen.

Het mechanisme in dit soort sloten maakt het bij een defect penslot lastig om zonder ervaring schadevrij te open en resulteert veelal in heel veel schade aan uw deur. Onze monteurs maken ook dit type slot snel en open, zonder schade aan uw deur.

Pensloten zijn er in vele soorten en merken van absolute rommel uit China tot goede kwaliteit van Zeiss Ikon (Zeiss Ikon is de uitvinder van dit type insteekslot). 

Lees hier meer over penslot.

Waarom Slotenmaker Moerkapelle?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

  • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
  • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
  • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
  • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
  • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

 079-2600777 info@lockit.nl

Sleutelmaker Moerkapelle

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Moerkapelle aan het juiste adres. Slotenmaker Moerkapelle kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

 • Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Nederlands Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde
 • American Locksmith Association

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Werkgebied Slotenmaker Moerkapelle:

Moerkapelle is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Moerkapelle sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Moerkapelle en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Moerkapelle is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als slotenmaker Moerkapelle in groot Moerkapelle en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Moerkapelle.

U kunt met PIN betalen
Bel ons