Oplegslot

Oplegslot laten plaatsen of vervangen?

Wilt u een oplegslot laten plaatsen of vervangen? Bij Lockit Slotenmakers hebben wij bijna alle merken oplegsloten op voorraad.

Direct een slotenmaker nodig? Neem contact op!

GEEN AANPASSINGEN AAN UW VOORDEUR

Oplegslot voordeur vervangen.

Lockit Slotenmakers staat voor u klaar om uw oplegslot te vervangen. Wij voorzien u daarbij altijd van gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een ander type slot, dat een hoger beveiligingsniveau voor uw woning kan bieden. Mocht u echter de voorkeur geven aan het vervangen van uw huidige oplegslot door een nieuw oplegslot, dan zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze taak snel en professioneel wordt uitgevoerd. We streven ernaar om een nieuw oplegslot met dezelfde afmetingen te installeren, zodat er geen aanpassingen aan uw voordeur nodig zijn. Bovendien kunt u rekenen op een snelle service, waarbij we uw veiligheid altijd vooropstellen.

ALLEEN DE CILINDER VAN UW OPLEGSLOT VERVANGEN

Oplegslot staartcilinder vervangen.

Het sleutelbediende aandrijfmechanisme van een oplegslot, ook wel de staartcilinder genoemd, is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw deur. Het vervangen van de staartcilinder vereist precisie, omdat deze exact moet aansluiten op de positie van de oude cilinder voor een goed werkend slot. Onze vakmensen bij Lockit Slotenmakers voeren deze taak snel en nauwkeurig uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe staartcilinder perfect wordt geïnstalleerd, zodat uw slot weer als nieuw functioneert. We controleren altijd of de nieuwe cilinder goed past in het bestaande mechanisme, zonder schade aan uw deur of slot. Of u nu kiest voor een standaard vervanging of een beveiligingsupgrade, bij Lockit Slotenmakers bent u verzekerd van een professionele service.

Slotenmakers-van-Lockit-Slotenmakers
Lockit Slotenmakers Dario de Bont aan het werk

KUNT U ZELF EEN OPLEGSLOT VERVANGEN?

Zelf een oplegslot vervangen.

Het zelf vervangen van een oplegslot lijkt misschien een eenvoudige klus, maar het kan al snel complexer worden dan verwacht. Oplegsloten zijn nauwkeurige beveiligingsmechanismen die essentieel zijn voor de veiligheid van uw woning. Bij het vervangen van een oplegslot is het belangrijk dat alles precies op de juiste manier wordt geïnstalleerd, van de staartcilinder tot het sluitwerk. Een klein foutje kan leiden tot een slecht werkend slot, wat uw woning kwetsbaar maakt voor inbraak.

Bovendien vereist het vervangen van een oplegslot specifieke gereedschappen en kennis van het mechanisme. Zonder de juiste expertise loopt u het risico het slot, de deur of zelfs het kozijn te beschadigen, wat uiteindelijk tot hogere kosten kan leiden.

30

Jaar ervaring

Bij Lockit Slotenmakers zijn wij experts in het ontwerpen en installeren van geavanceerde sleutelsystemen sinds 1990!

Direct een slotenmaker nodig? Neem contact op!

HET VERVANGEN VAN EEN OPLEGSLOT UITBESTEDEN

Oplegslot laten vervangen door Lockit Slotenmakers.

Bij Lockit Slotenmakers gaan we verder dan alleen het vervangen van het slot. We voeren een grondige inspectie uit om te controleren of alle componenten van uw deur en slot in goede staat zijn. Indien nodig, geven we u advies over mogelijke verbeteringen of aanvullende beveiligingsopties die uw woning nog beter kunnen beschermen tegen inbraak.

Daarom is het verstandig om deze klus uit te besteden aan een professioneel bedrijf zoals Lockit Slotenmakers. Onze ervaren vakmensen beschikken over de nodige kennis en tools om het oplegslot snel en vakkundig te vervangen, zonder risico op fouten of schade. Dit voorkomt niet alleen problemen op korte termijn, zoals een slecht sluitend slot of beschadigingen aan uw deur, maar zorgt ook voor een langdurige en betrouwbare beveiliging van uw woning.

Abus Logo
Salto Inspired Access Logo
Nemef Logo
Keyline Logo
Lips Logo
Abus Logo
Salto Inspired Access Logo
Nemef Logo
Keyline Logo
Lips Logo

EEN STANDAARD MAAT OPLEGSLOT LATEN VERVANGEN

Standaard oplegslot vervangen.

Een oplegslot is een vierkant blok aan de binnenzijde van uw deur. Vaak komen dit soort sloten voor, in wat oudere woningen of oude bedrijfspanden. Vroeger deed men een touwtje aan het trekketje van het oplegslot, waardoor zij vanaf boven aan de trap, de deur konden openen voor visite. Oplegsloten zijn er in 50mm en 60mm, niet gecertificeerd, wel gecertficeerd en zowel links- of rechts draaiend. Als u een standaard oplegslot heeft (elk merk behalve Lips), kunnen wij deze haast altijd vervangen voor €194,-.

Wij kunnen ook de cilinders vervangen van het oplegslot. Zo kunt er voor kiezen om uw oplegslot gelijksluitend te maken met uw cilinders waardoor u met één en dezelfde sleutel, alle sloten kan bedienen.

– IN SAFETY WE TRUST – IN SAFETY WE TRUST
Oplegslot laten repareren
Beoordelingen Lockit Slotenmakers

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Beoordelingen.

4.9

265+ Google Beoordelingen

“Absolute aanrader! Transparant in de mogelijkheden en prijzen en eindelijk is er dus een betrouwbare slotenmaker te vinden. ”

Rogier Lodewijks

Autosleutel Service

“Geweldige service! Vandaag een nieuwe cilinder en deurbeslag komen zetten. Hij heeft alles nagelopen en het loopt weer soepel”

Robert Gorter

Slotenservice

“Vakkundige, degelijke en betrouwbare slotenmaker. Fysieke winkel in de directe omgeving. Helder gecommuniceerde prijzen.”

Adri Hemelaar

Slotenservice

EEN LIPS OPLEGSLOT LATEN VERVANGEN?

Lips SKG** oplegslot vervangen.

Er is steeds minder keuze in oplegsloten. In het verleden werden door Zeiss Ikon, Lips en Wilka mooie en zware oplegsloten gemaakt. Tegenwoordig zijn er veelal standaard oplegsloten van de merken Yale, Cisa, S2. Alleen Lips heeft nog één ‘zwaar’ oplegslot; de 1743. Helaas is dit type slot de afgelopen jaren aangepast, waardoor het zwakker is geworden. Productiekosten zijn voor het moederbedrijf Assa Abloy klaarblijkelijk belangrijker dan kwaliteit.

U denkt dat u een ouder model Lips oplegslot moet laten vervangen? Omdat u uw sleutels kwijt bent of de cilinders versleten zijn? Het is beter om alleen de cilinders van het oplegslot te laten vervangen. Zo behoudt u de goede kwaliteit van het oude Lips oplegslot. U bent dan ook nog eens voordeliger uit.

Veel slotenmakers willen enkel sloten vervangen. Wij doen ook aanpassingen en voeren verbeteringen uit aan bestaande sloten.

Werkbus Lockit Slotenmakers

WELKE MERKEN OPLEGSLOTEN ZIJN ER?

Verschillende merken oplegsloten.

Met zoveel verschillende merken en types op de markt, kan het kiezen van het juiste slot een uitdaging zijn. In de onderstaande lijst vindt u een overzicht van enkele van de beste merken oplegsloten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

  • Yale: Bekend om zijn betrouwbare en duurzame sloten, vaak gebruikt in zowel residentiële als commerciële toepassingen.
  • Cisa: Een Italiaans merk dat zich richt op geavanceerde technologie en robuuste constructie voor maximale beveiliging.
  • Nemef: Een merk met een lange geschiedenis in Nederland, bekend om zijn betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplegsloten.
  • LIPS: Een premium merk dat zich richt op hoge veiligheid en duurzaamheid, vaak gebruikt in projecten waar beveiliging van topniveau vereist is.
  • S2: Innovatieve sloten met een focus op gebruiksgemak en effectieve beveiliging, geschikt voor verschillende soorten deuren.

DE SLOTENMAKERS VAN LOCKIT SLOTENMAKERS

Onze erkende monteurs

Erkende slotenmaker Gerard Monne

Erkende Slotenmaker

Gerard Monné

Erkende slotenmaker Dario de Bont

Erkende Slotenmaker

Dario de Bont

Erkende slotenmaker Dennis den Bleker

Erkende Slotenmaker

Dennis den Bleker

WAT ONZE KLANTEN WILLEN WETEN

Veelgestelde vragen.

Onze gecertificeerde slotenmakers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons

Bel ons

Hoe weet ik of mijn oplegslot aan vervanging toe is?

01.

Als uw oplegslot stroef werkt, moeilijk sluit, of zichtbaar beschadigd is, kan dit een teken zijn dat het aan vervanging toe is. Ook als uw sleutels versleten zijn of moeilijk in het slot passen, is het verstandig om uw slot te laten controleren door een professional.

Kan ik mijn huidige oplegslot vervangen zonder de deur te beschadigen?

02.

Ja, in de meeste gevallen kan het oplegslot vervangen worden zonder schade aan de deur. Bij Lockit Slotenmakers streven we ernaar een nieuw slot te plaatsen met dezelfde afmetingen, zodat er geen aanpassingen aan de deur nodig zijn.

Hoe lang duurt het vervangen van een oplegslot?

03.

Het vervangen van een oplegslot duurt doorgaans tussen de 30 minuten en een uur, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de staat van de deur. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de klus snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Welke merken oplegsloten raden jullie aan?

04.

We werken met gerenommeerde merken zoals Yale, ABUS, Nemef, en LIPS, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. We kunnen u adviseren welk merk en model het beste past bij uw specifieke situatie.

Wat kost het om een oplegslot te laten vervangen?

05.

De kosten voor het vervangen van een oplegslot variëren afhankelijk van het type slot en de complexiteit van de installatie. Bij Lockit Slotenmakers bieden we transparante prijzen en maken we altijd een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Dario de Bont Offerte aanvragen

SLOTENMAKERS SINDS 1990

Een slotenmaker nodig?

Lockit Slotenmakers staat bekend om zijn snelle en nauwkeurige service. Wanneer u met spoed hulp nodig heeft, kunt u direct bellen naar 010-2222559 om persoonlijk in contact te komen met een van onze medewerkers zoals Ron, Kim of Cor, die u direct verder kunnen helpen met uw slotenprobleem.