Ford sleutel bij laten maken

Bij Lockit Slotenmakers bent u aan het juiste adres voor het laten bijmaken van uw Ford autosleutel. We kunnen voor veel modellen van Ford de autosleutel direct bijmaken terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Wij kunnen u helpen met standaard Ford transpondersleutels, Ford sleutels met afstandsbediening en Ford sleutels met keyless go. Wij voorzien u van een nieuwe sleutel op een professionele manier en wij zijn goedkoper dan de dealer. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

De Ford autosleutels die wij voor u bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Dit doen wij snel en tegen concurrerende tarieven. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Ford autosleutels van onderstaande types:

Ford-logo
 • C-Max — 2003 / 2010
 • Fiesta — 2008
 • Focus — 2004 / 2010
 • Galaxy — 2000 / 2006
 • Galaxy — 2006 / 2010
 • Ka— 2009
 • Kuga — 2008
 • Maverick — 1995
 • Mondeo — 2007 / 2011
 • S-Max — 2006

Ford sleutel inleren

Wilt u een sleutel die u heeft aangeschaft in laten leren? Heeft u misschien een sleutel van de dealer die niet meer werkt? Wij programmeren uw sleutels weer in. Bij Lockit Slotenmakers kunt u dus een Ford sleutel laten inprogrammeren of in laten leren. Dit doen wij voordelig en professioneel. Wij maken alleen gebruik van professionele en geavanceerde apparatuur van Keyline. Zo kunt u een Ford sleutel laten inleren terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Ford sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Ford Escape, Ford Escort of een Ford Explorer wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Ford autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Ford autosleutel bijmaken met afstandsbediening

Ford autosleutel met afstandsbediening bijmaken

Wilt u graag uw Ford autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Dit doen onze vakmannen bij Lockit Slotenmakers graag voor u. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Ford sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde Ford sleutel met afstandsbediening.

Heeft u momenteel alleen een sleutel met een transponder waarmee u de auto kunt starten? Ook dan kunnen wij een afstandsbediening voor u inprogrammeren. Bij een keyless go- of entry systeem, kan het voorkomen dat wij de sleutel eerst voor u mogen bestellen. Wij hebben een ruime voorraad aan afstandsbediening sleutels van Ford maar het kan altijd voorkomen dat u een type auto heeft, die misschien wat minder voorkomt. 

Ford sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Ford sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Ford sleutel waarbij alle knoppen nog werken maar die zijn beste tijd heeft gehad? Bij Lockit Slotenmakers kunnen wij uw behuizing overzetten. Zo is uw Ford sleutel weer als nieuw en kunt u gewoon weer gebruik maken van uw Ford afstandsbediening sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten of zijn uw knoppen defect? Dan raden wij u aan om een nieuwe sleutel te laten maken.

Wilt u de batterijen laten vervangen? U kunt ook terecht bij onze hoofdkantoor voor het laten vervangen van uw batterij. Zo kunt u de afstandsbediening gewoon weer gebruiken en scheelt dit weer in de kosten. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan openen wij deze liever niet. Bij zo’n situatie kunt u het beste kiezen voor het bij laten maken van een reservesleutel voor uw Ford.

Ford-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels verloren? Wij helpen u verder!

Bent u alle sleutels kwijt van uw voertuig? Wij helpen u weer naar binnen met een mechanische code. U kunt bij de dealer met uw legitimatie de code opvragen waarna wij met deze code een sleutel voor u snijden. Hierna kunnen wij uw Ford betreden en kunnen wij de sleutel inprogrammeren zodat u de auto weer kunt starten. Waar u dat wilt kunnen wij ook een afstandsbediening voor u maken.

Wij zijn één van de weinige slotenmakers in Nederland die u kunnen helpen met een voertuig waarvan alle sleutels zijn verloren. Dit noemen wij in vakjargon ook wel een “all keys lost” situatie. Normaliter heeft u een werkende sleutel nodig om de pincode uit de wagen te halen. Wij kunnen vaak een sleutel inprogrammeren zonder een werkende sleutel.

Kosten sleutel bijmaken Ford

We maken uw Ford sleutel voordelig en vakkundig voor u bij. Het laten bijmaken van een standaard Ford sleutel kost bij Lockit Slotenmakers slechts € 79,-. Wanneer u uw Ford sleutel met afstandsbediening wilt laten dupliceren betaalt u € 139,-. Heeft u een auto met keyless go, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor een Ford sleutel met keyless go bent u in totaal € 189,- kwijt.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Smart key met keyless go
€ 189,-

Ford dealer sleutel bijmaken

Zo ziet u dat u dus niet afhankelijk bent van uw Ford dealer voor het bijmaken van uw Ford sleutel. Bij Lockit Slotenmakers doen we dit vakkundig en voordelig voor u, zodat u de kosten hiervoor zo laag mogelijk kunt houden. Voor meer informatie of het laten bijmaken van uw Ford autosleutel kunt u terecht bij ons kantoor of u kunt contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-2222559.

De sleutels die wij bijmaken zijn niet van echt te onderscheiden. Zo krijgt u dus precies dezelfde sleutels als bij de dealer maar dan tot wel 70% goedkoper. Zo krijgt u een complete Ford afstandsbediening sleutel inclusief transponder. De sleutel word met onze professionele en geavanceerde apparatuur in geleerd in uw auto.

Algemene informatie bijmaken autosleutels

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het inprogrammeren van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms een uur of soms zelfs nog langer. Een Ford is namelijk niet altijd voorzien van een Ford motor of BCM. Zo kan een Ford ook bestaan uit Volkswagen onderdelen, of kan er zelfs een Volkswagen BSI zijn geïnstalleerd. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel-laten-bijmaken-Ford

Contactformulier

  Bel ons