Seat sleutel bijmaken

Bent u in het bezit van een Seat en wilt u graag uw autosleutel laten bijmaken? Onze vakkundige medewerkers helpen u hier graag bij. We kunnen voor veel modellen van Seat de autosleutel direct bijmaken terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke Seat autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Seat autosleutels van onderstaande types:

 • Alhambra — 1996 / 1998
 • Alhambra — 2000 / 2002
 • Alhambra — 2002 / 2008
 • Altea Freetrack — 2007
 • Althea — 2004 / 2008
 • Althea XL — 2006
 • Arosa — 1997 / 1999
 • Arosa — 2001 / 2005
 • Cordoba — 2001
 • Cordova — 1995 / 1998
 • Exeo — 2008
 • Felicia — 1999
 • Ibiza — 1995 / 1998
 • Ibiza — 2000
 • Inca — 1996 / 1998
 • Inca — 2000 / 2003
 • Leon — 1999
 • Marbella — 1995 / 1998
 • MII — 2012
 • Toledo — 1995 / 1998
 • Toledo — 1999 / 2004
Seat logo 300 x 300

Seat sleutel programmeren

Heeft u zelf een sleutel aangeschaft voor uw Seat en wilt u deze laten programmeren? Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Seat sleutel laten inleren terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Seat sleutel bij ons kopen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Seat Arosa, Seat Exeo of een Seat Ibiza wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Seat autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Seat-autosleutel-aan-het-bijmaken-in-auto

Seat autosleutel met afstandsbediening

Wilt u graag uw Seat autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Bij Lockit Slotenmakers bent u aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Seat sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde autosleutel met afstandsbediening.

Heeft u alleen een transpondersleutel en wilt u hier toch ook graag een afstandsbediening sleutel bij? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Seat autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in.

Seat sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Seat sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Seat sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Seat sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. Als u dus een afstandsbediening heeft waarbij de knoppen niet meer lekker werken en u deze wilt laten repareren, dan verwijzen wij u graag naar één van onze concullega’s.

Seat-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Seat dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Seat

Bij Lock It Slotenmakers maken wij uw Seat sleutel bij voor € 79,-. Zo kunt u genieten van uw kopje koffie of thee en heeft u voor u het weet uw bijgemaakte Seat sleutel in handen. Voor het laten bijmaken van een Seat autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-.

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

VAG keyless entry sleutel

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Seat dealer sleutel bijmaken

Zo ziet u dat u dus niet afhankelijk bent van uw Seat dealer voor het bijmaken van uw Seat autosleutel. Bij Lockit Slotenmakers doen we dit vakkundig en voordelig voor u, zodat u de kosten hiervoor zo laag mogelijk kunt houden. Voor meer informatie of het laten bijmaken van uw Seat autosleutel kunt u terecht bij ons kantoor of u kunt contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-2222559.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Seat sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Seat sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Seat is namelijk niet altijd voorzien van een Seat motor of BCM. Zo kan een Citroën ook bestaan uit Audi, Skoda of Volkswagen onderdelen. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons