Suzuki sleutel bijmaken

Voor het bijmaken van uw Suzuki autosleutel bent u bij Lockit Slotenmakers aan het juiste adres. We kunnen uw sleutel met of zonder afstandsbediening direct voor u bijmaken terwijl u geniet van een goede kop koffie of thee. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke Suzuki autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Suzuki autosleutels van onderstaande types:

 • Alto — 1996 / 2002
 • Alto — 2002 / 2007
 • Alto — 2008
 • Baleno — 1997 / 2001
 • Bandit — 2006
 • DSXR 600 — 2006
 • Equator — 2009
 • Grand Vitara — 1996 / 2002
 • Grand Vitara — 2002 / 2014
 • GSR — 2006
 • GSX — 2000
 • Ignis — 2000
 • Intruder — 2007
 • Jimny — 1999
 • Liana — 2001 / 2005
 • Splash — 2008
 • Swift — 1995 / 2004
 • Swift — 2005
 • SX4 — 2006
 • V-Storm — 2007
 • Vitara — 1995 / 2001
 • Vitara — 1996 / 2001
 • Wagon R — 1998 / 2001
 • Wagon R — 2001 / 2003
Suzuki logo 300 x 300

Suzuki sleutel programmeren

Heeft u zelf een sleutel aangeschaft voor uw Suzuki en wilt u deze laten programmeren? Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Suzuki sleutel laten inleren terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Suzuki sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Suzuki Alto, Suzuki Intruder of een Suzuki Swift wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Suzuki autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Suzuki-autosleutel-aan-het-bijmaken-in-auto

Suzuki autosleutel met afstandsbediening

Wilt u graag uw Suzuki autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Bij Lockit doen we dit voor u. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Suzuki autosleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde Suzuki sleutel met afstandsbediening.

Heeft u alleen een transpondersleutel en wilt u hier toch ook graag een afstandsbediening sleutel bij? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Suzuki autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in.

Suzuki sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Suzuki sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Suzuki sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Suzuki sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. Als u dus een afstandsbediening heeft waarbij de knoppen niet meer lekker werken en u deze wilt laten repareren, dan verwijzen wij u graag naar één van onze concullega’s.

Suzuki-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Suzuki dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Suzuki

Suzuki sleutel bij laten maken? Dit kan bij Lockit Slotenmakers al voor € 79,-. Voor dit bedrag programmeren wij uw nieuwe autosleutel natuurlijk ook in. Zo heeft u binnen 30 minuten een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten. 

Voor het laten bijmaken van een Suzuki autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Suzuki keyless entry sleutel

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Suzuki dealer sleutel bijmaken

Zo ziet u dat u dus niet afhankelijk bent van uw Suzuki dealer voor het bijmaken van uw Suzuki sleutel. Bij Lockit Slotenmakers doen we dit vakkundig en voordelig voor u, zodat u de kosten hiervoor zo laag mogelijk kunt houden. Voor meer informatie of het laten bijmaken van uw Suzuki autosleutel kunt u terecht bij ons kantoor of u kunt contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-2222559.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Suzuki sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Suzuki sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt. U kunt gewoon wachten op de sleutel en deze verschilt niets van de dealer.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Suzuki is namelijk niet altijd voorzien van een Suzuki motor of BCM. Zo kan een Suzuki ook bestaan uit Chevrolet onderdelen, of kan er zelfs een Fiat BSI zijn geïnstalleerd. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons