Dacia sleutel bijmaken

Heeft u een extra autosleutel voor uw Dacia nodig? Onze vakkundige medewerkers bij LockIt Slotenmakers staan voor u klaar om in een mum van tijd uw Dacia autosleutel te dupliceren. We kunnen de standaard sleutel voor u bijmaken, maar ook de afstandsbediening kunnen wij voor u bijmaken. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende reservesleutel. Voor u het weet kunt u uw weg vanaf ons kantoor weer vervolgen, met een professioneel bijgemaakte Dacia autosleutel op zak.

Welke Dacia autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Dacia autosleutels van onderstaande types:

  • Duster — 2010
  • Logan — 2006
  • Sandero — 2008
  • Symbol — 2010
Dacia logo

Dacia sleutel programmeren

Wilt u een sleutel voor een Dacia laten inprogrammeren? Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Dacia sleutel laten inleren terwijl u wacht. Let wel op dat de sleutel die u wilt in laten programmeren, exact dezelfde chip en transponder gebruikt als uw huidige sleutel. Als dit niet het geval is, kunnen wij uw sleutel helaas niet programmeren. U kunt natuurlijk ook een Dacia sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Dacia Duster, Dacia Logan of een Dacia Sandero wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Dacia autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Autosleutel-aan-het-bijmaken-in-Dacia

Dacia autosleutel met afstandsbediening

Dankzij onze geavanceerde systemen bieden wij ook de mogelijkheid om uw autosleutel met afstandsbediening voor u te dupliceren. We doen dit direct voor u, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee en een tijdschrift in onze wachtruimte. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u snel weer buiten staat met uw bijgemaakte Dacia autosleutel met afstandsbediening.

Heeft u helemaal geen afstandsbediening meer, maar wel een sleutel waarmee u de auto handmatig kunt openen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Dacia autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in.

Dacia sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Dacia sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Dacia sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Let wel op dat alle functies nog naar behoren werken, wij repareren namelijk geen sleutels. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Dacia sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. Als u dus een afstandsbediening heeft waarbij de knoppen niet meer lekker werken en u deze wilt laten repareren, dan verwijzen wij u graag naar één van onze concullega’s.

Dacia-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Dacia dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Dacia

Bij LockIt Slotenmakers maken wij uw Dacia sleutel bij voor €69,-. Zo kunt u genieten van uw kopje koffie of thee en heeft u voor u het weet uw bijgemaakte Dacia sleutel in handen.

Voor het laten bijmaken van een Dacia autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Citroen-sleutel-bijmaken-keyless-entry-smart-remote

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Dacia dealer sleutel bijmaken

Het laten bijmaken van uw Dacia sleutel is dus mogelijk zonder een bezoekje aan uw Dacia dealer. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor het bijmaken van de sleutel (met afstandsbediening) een stuk lager liggen dan bij uw Dacia dealer. Voor meer informatie over het bijmaken van een Dacia sleutel, kunt u bij ons kantoor langskomen of contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Telefonisch zijn wij voor vragen bereikbaar op: 010-2222559. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Dacia sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Dacia sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Dacia is namelijk niet altijd voorzien van een Dacia motor of BCM. Zo kan een Dacia ook bestaan uit Renault onderdelen.Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

    Bel ons