Audi sleutel bijmaken

Voor het laten bijmaken van uw Audi sleutel staan onze vakmannen bij Lockit Slotenmakers voor u klaar. We kunnen voor vrijwel alle Audi modellen de autosleutel direct bijmaken terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen dagelijks meerdere particulieren (en bedrijven) aan een nieuwe Audi sleutel.

Welke Audi autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Audi autosleutels van onderstaande types:

 • Audi 80/90 — 1995 / 1997
 • Audi A1 — 2010
 • Audi A2 — 2000 / 2005
 • Audi A3 — 1996 / 1997
 • Audi A4 — 1995 / 2007
 • Audi A4 Cabrio — 1997
 • Audi A6 — 1995 / 1997
 • Audi A8 — 1995 / 1997
 • Audi Allroad — 2000
 • Audi Cabrio — 1995 / 1997
 • Audi Coupe — 1995 / 1997
 • Audi Q7 — 2006
 • Audi S2 — 1995 / 1997
 • Audi S3 — 2001
 • Audi S4 — 2002
 • Audi S6 — 1995 / 1997
 • Audi S8 — 1998
 • Audi TT — 1998
Audi logo

Audi sleutel programmeren

Heeft u een sleutel die niet meer werkt op uw Audi en wilt u deze opnieuw laten inprogrammeren? Met onze professionele programmeerservice, helpen wij u snel weer op weg. Zo programmeren wij een Audi sleutel voor u in terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Audi sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Audi A1, Audi Allroad of een Audi TT wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Audi autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Vaak kunnen wij uw Audi sleutel al binnen 30 minuten inprogrammeren, en kunt na het genot van een goede bak koffie snel weer richting huis of werk. Heeft u nog vragen vooraf? Wij helpen u graag. Geef ons een belletje en wij beantwoorden al uw vragen.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Autosleutel-aan-het-bijmaken-in-Audi-A3

Audi autosleutel met afstandsbediening

Ook voor het laten bijmaken van uw Audi sleutel met afstandsbediening bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Audi sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde versie van uw Audi sleutel met afstandsbediening.

Heeft u een standaard sleutel en wilt u hier toch ook graag een afstandsbediening sleutel bij? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Audi autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in.

Audi sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Audi sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Audi sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Let wel op de werking van uw huidige sleutel. Mochten er knoppen nu niet werken, dan werken deze na het overzetten van de behuizing nog steeds niet Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Citroën sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. 

Audi-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Audi dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Audi

Het laten bijmaken van uw Audi sleutel kost u bij Lock It Slotenmakers slechts € 79,-. Zo kunt u genieten van uw kopje koffie of thee en heeft u voor u het weet uw bijgemaakte Audi sleutel in handen.

Voor het laten bijmaken van een Audi autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Audi sleutel bijmaken smart key

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Audi dealer sleutel bijmaken

Voor het bijmaken van uw Audi sleutel hoeft u dus niet naar uw Audi dealer. Wij doen dit snel en vakkundig voor een voordelige prijs met de service die u van ons gewend bent. Wanneer u uw Audi sleutel bij ons laat bijmaken kan u dit aanzienlijk schelen op de kosten t.o.v. uw Audi dealer. Voor meer informatie of het laten bijmaken van uw Audi autosleutel kunt u terecht bij ons kantoor of u kunt contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-2222559.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Audi sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Audi sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Audi is namelijk niet altijd voorzien van een Audi motor of BCM. Zo kan een Audi ook bestaan uit Skoda of Volkswagen onderdelen, of kan er zelfs een Renault BSI zijn geïnstalleerd. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons