Lancia sleutel bijmaken

Wilt u voor het geval van nood een of meerdere extra autosleutels achter de hand hebben? Onze ervaren slotenmakers maken uw Lancia sleutel voor u bij in een mum van tijd. Naast het dupliceren van de standaard autosleutel, kunt u bij ons ook terecht voor het laten bijmaken van de bijbehorende afstandsbediening van uw autosleutel. Het bijmaken van uw Lancia autosleutel is vrij snel gebeurd, terwijl u plaats kunt nemen in onze wachtruimte en daar kunt genieten van een verse kop koffie of thee.

Welke Lancia autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Lancia autosleutels van onderstaande types:

  • Coupe — 1997 / 2001
  • Delta — 2008
  • Lybra — 1999
  • Musa — 2004 / 2009
  • Musa — 2009
 • Phedra — 2002
 • Thesis — 1998
 • Y — 2003 / 2010
 • Y — 2011
 • Z — 1998
Lancia logo

Lancia sleutel programmeren

Heeft u zelf een sleutel aangeschaft voor uw Lancia en wilt u deze laten programmeren? Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Lancia sleutel laten inleren terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Lancia sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Lancia Coupe, Lancia Musa of een Lancia Thesis wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Lancia autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Lancia sleutel met afstandsbediening bijmaken

Lancia autosleutel met afstandsbediening

Wilt u graag een Lancia autosleutel met afstandsbediening bij laten maken? Bij Lockit Slotenmakers bent u aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Lancia sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde Lancia autosleutel met afstandsbediening. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het laten bijmaken van uw Lancia autosleutel mét afstandsbediening is bij Lockit Slotenmakers zeker mogelijk. Dankzij onze moderne en geavanceerde systemen is het mogelijk de afstandsbediening horende bij uw autosleutel snel en professioneel te dupliceren. Zo bent u, in geval van verlies of diefstal van uw autosleutel, ook met uw reservesleutel van alle gemakken voorzien en sluit u zichzelf nooit buiten uw auto. Wij raden u dan ook altijd aan, om een tweede sleutel bij te laten maken als u er nog maar één heeft.

Lancia sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Lancia sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Lancia sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Lancia sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. Als u dus een afstandsbediening heeft waarbij de knoppen niet meer lekker werken en u deze wilt laten repareren, dan verwijzen wij u graag naar één van onze concullega’s.

Lancia sleutel aan het programmeren op Autel
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Lancia dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Lancia

Lancia sleutel bij laten maken? Dit kan bij Lockit Slotenmakers al voor € 79,-. Voor dit bedrag programmeren wij uw nieuwe autosleutel natuurlijk ook in. Zo heeft u binnen 30 minuten een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten. 

Voor het laten bijmaken van een Lancia autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Lancia dealer sleutel bijmaken

Voor het bijmaken van een Lancia autosleutel bent u tegenwoordig dus niet meer afhankelijk van uw Lancia autodealer. Het voornaamste voordeel hiervan is dat u niet meer (ver) hoeft te reizen om een specifieke autosleutel te laten bijmaken én u bent uiteraard een stuk voordeliger uit. Lockit Slotenmakers streeft ernaar u snel en vakkundig te helpen voor een zo voordelig mogelijke prijs.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Lancia sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Lancia sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt. Dit doen wij natuurlijk met de meest geavanceerde apparaten. Zo weet u zeker dat u een sleutel krijgt, die niet te onderscheiden valt als die van de dealer.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Lancia is namelijk niet altijd voorzien van een Lancia motor of BCM. Zo kan een Lancia ook bestaan uit Fiat onderdelen, of kan er zelfs een Fiat BSI zijn geïnstalleerd. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons