Alfa Romeo sleutel bijmaken

Het bijmaken van een autosleutel kunnen wij voor alle Alfa Romeo modellen. Onze vakkundig medewerkers doen dit in een mum van tijd, terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee in onze wachtruimte. Zowel voor het bijmaken van een autosleutel zonder afstandsbediening of mét afstandsbediening staan onze gedreven medewerkers van Lockit Slotenmakers voor u klaar.

Welke Alfa Romeo autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Alfa Romeo autosleutels van onderstaande types:

 • Alfa Romeo 147 — 1998
 • Alfa Romeo 156 — 2001 / 2003
 • Alfa Romeo 156 — 2003 / 2005
 • Alfa Romeo 156 Sports Wagon — 2001 / 2007
 • Alfa Romeo 164 — 1995 / 1998
 • Alfa Romeo 166 — 2002 / 2004
 • Alfa Romeo Giulietta — 2010
 • Alfa Romeo GT — 2004
 • Alfa Romeo Mito — 2008
 • Alfa Romeo Spider — 2006
Alfa Romeo logo

Alfa Romeo sleutel programmeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Alfa Romeo? Bij Lockit Slotenmakers kunt u een zelf aangeschafte sleutel in laten programmeren of u kunt de sleutel bij ons aanschaffen. Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo programmeren wij een Alfa Romeo voor u in, terwijl u wacht.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Alfa Romeo 147, Alfa Romeo GT of een Alfa Romeo Spider wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Alfa Romeo autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Autosleutel-aan-het-bijmaken-in-Alfa-Romeo

Alfa Romeo autosleutel met afstandsbediening

Uw Alfa Romeo sleutel met afstandsbediening maken wij dankzij onze moderne en geavanceerde systemen gemakkelijk voor u bij. Terwijl u wacht, maken onze medewerkers voor u het duplicaat van uw autosleutel met afstandsbediening. Voor u het weet kunt u weer de weg op met uw extra autosleutel met afstandsbediening.

Heeft u alleen een transpondersleutel en wilt u hier toch ook graag een afstandsbediening sleutel bij? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Alfa Romeo autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in. Zo weet u zeker dat u met een splinternieuwe afstandsbediening voor uw Alfa Romeo ons pand verlaat.

Alfa Romeo sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Alfa Romeo sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Alfa Romeo sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing het gaat begeven? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Alfa Romeo sleutel bij te laten maken. Zo kan het voorkomen dat uw behuizing verlijmd is, en wij deze dus niet schadevrij kunnen openen.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn te vinden in ons hoofdkantoor in Rotterdam Nesselande.

Alfa-Romeo-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Alfa Romeo dealer. Met deze code, kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Alfa Romeo

We maken uw Alfa Romeo sleutel voordelig en vakkundig voor u bij. Het laten bijmaken van een standaard Alfa Romeo sleutel kost bij Lockit Slotenmakers slechts € 79,- en hiervoor  programmeren wij uw nieuwe autosleutel natuurlijk ook in. Zo heeft u binnen 30 minuten een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten. 

Voor het laten bijmaken van een Alfa Romeo autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Alfa Romeo smart key

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Alfa Romeo dealer sleutel bijmaken

Wij maken autosleutels bij, net zoals bij de dealer. Zo maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en programmeren wij uw autosleutel in, net zoals bij de dealer maar dan een stuk sneller en een stuk voordeliger. Dit komt omdat wij wekelijks op de hoogte blijven van de laatste technologiën en onze specialisten precies weten hoe zij het beste een autosleutel voor een Alfa Romeo kunnen inprogrammeren.

Voor het bijmaken van uw Alfa Romeo sleutel bent u dus niet afhankelijk van uw dealer. Wij doen dit snel en vakkundig voor een voordelige prijs met de service die u van ons gewend bent. Wanneer u uw Alfa Romeo sleutel bij ons laat bijmaken, kan u dit aanzienlijk schelen op de kosten t.o.v. uw dealer. Voor meer informatie of het laten bijmaken van uw Alfa Romeo autosleutel kunt u terecht bij ons kantoor of u kunt contact opnemen via ons contactformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-2222559.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat er een aftermarket alarm is geïnstalleerd op de auto, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Alfa Romeo is namelijk niet altijd voorzien van een Alfa Romeo motor of BCM. Zo kan een Alfa Romeo ook bestaan uit Fiat onderdelen. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons