Beveiligingstips

Wij krijgen alle sloten open

Wij krijgen alle sloten open

Wij krijgen alle sloten open

Wij krijgen alle sloten open

Regelmatig worden wij gebeld door mensen die een nare ervaring met een ‘slotenmaker’ hebben gehad. Om een slot te openen heeft de “slotenmaker” de hele deur beschadigd of er komt een enorm hoge rekening na het openen van een slot. Daarom is het verstandig altijd een betrouwbare slotenmaker te bellen, als u wilt weten waar u deze aan kunt herkennen lees dan onze blog “8 tips om een betrouwbare slotenmaker te herkennen”.

Wij leveren sloten voor elk budget

Onze slotenmakers krijgen elk slot open, werken altijd netjes en secuur en zorgen er altijd voor dat er geen schade aan de deur ontstaat. Ook proberen we altijd nog het slot zelf heel te houden zodat het achteraf niet nodig is een nieuw slot te plaatsen. Ook krijgt u bij ons altijd vooraf een prijsopgave, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als Slotenmaker Rotterdam zijn wij ook nog eens de goedkoopste slotenmaker in heel Zuid-Holland. Omdat wij werken vanuit passie voor het vak vinden wij het belangrijk dat onze klanten kwaliteit krijgen voor een eerlijke prijs. Om deze redenen hebben we ook sloten in diverse prijsklassen, zo is er altijd een slot te vinden dat binnen uw budget past.

Goede service bestaat niet alleen uit betrouwbaarheid en een goede prijs. Goede service betekent ook snel ter plaatse zijn. Bij Aanpak en Lockit werken wij met 12 vaste monteurs en hebben wij verschillende steunpunten door heel Nederland, hierdoor kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn zodat u niet lang voor een dichte deur hoeft te wachten. Ook denken we altijd met u mee, zo belt onze monteur u een paar minuten voor aankomst zodat u niet in de kou hoeft te wachten tot onze monteur er is maar even lekker warm bij uw buren kunt wachten tot we uw slot komen openen.

Problemen met slot

Vakkundige monteurs

Alle monteurs die werkzaam zijn bij Aanpak en Lockit hebben intern een opleiding gevolgd. Ook gaat een monteur de eerste periode van zijn carrière als slotenmaker met een ervaren slotenmaker mee. Zo komt hij voor allerlei soorten problemen te staan en kan hij van een ervaren collega afkijken hoe deze het best op te lossen zijn. Als hij deze periode succesvol heeft doorlopen kan hij alleen op pad. Natuurlijk staat een monteur er nooit helemaal alleen voor, doordat wij een hecht team zijn kan hij altijd zijn collega’s bellen om te overleggen hoe een probleem het beste opgelost kan worden. Lukt dit niet? Dan kan er altijd een collega die in de buurt zit even mee komen kijken. Zo lossen we als team elk probleem op en maken we elk slot open. 

Door dit hechte team van vakkundige monteurs en kantoormedewerkers kunnen we elke dag onze klanten blij maken met onze service. Want dat is waar wij het voor doen, voor de opgeluchte klant die zich buitengesloten heeft en weer naar binnen kan, voor de klant die zich weer veilig voelt in zijn woning na het aanbrengen van inbraakpreventie en voor de klant die weer blij wegrijdt in zijn auto na het verliezen van zijn autosleutels!

Slotenservice

Heeft u een probleem met een slot in uw woning of bedrijfspand? Of werkt uw autosleutel niet meer naar behoren. Onze slotenservice zal u niet teleurstellen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord per telefoon, e-mail en via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Rotterdam-Nesselande, de koffie staat voor u klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
De winkel van uw Slotenmaker in Rotterdam

Slotenmaker in Rotterdam

Slotenmaker in Rotterdam

De winkel van uw Slotenmaker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare slotenmaker in Rotterdam en omgeving? Bij Aanpak en Lockit bent u aan het juiste adres wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan sloten voor elk budget. Ook kunnen wij voor bijna elk automerk autosleutels bijmaken. Natuurlijk kunnen we voor uw woning, bedrijfspand of auto ook ter plaatse een sleutel vervangen.

In Rotterdam Nesselande is ons bedrijf gevestigd, veel van onze klanten wonen dan ook in de buurt van Rotterdam. Maar Aanpak en Lockit beperkt zich niet tot Rotterdam, wij hebben een landelijke dekking met diverse steunpunten door heel Nederland. Hierdoor kunnen we voor elke klus of sleutel vraagstuk snel ter plaatse zijn.  Autosleutels maken wij bij voor klanten uit de gehele Benelux en Duitsland.

Onze monteurs

Als u Aanpak en Lockit belt, krijgt u geen klantenservice aan de telefoon. De telefoon wordt opgenomen door Cor, Kim of Ron, ze denken met u mee en sturen hierna een van onze 12 monteurs naar uw adres. 

Onze monteurs zijn allemaal intern opgeleid, na een periode van meelopen met een ervaren collega mogen ze zelf op pad. Omdat wij veel waarde hechten aan betrouwbaarheid beschikken al onze medewerkers over een VOG. Ook vertellen wij u altijd vooraf wat de kosten zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lockit-Slotenmaker-Rotterdam-boort-cilinder-uit

Sloten vervangen?

Wilt u uw sloten vervangen? Staat u buiten en kunt u er niet meer in? Er is altijd wel een van onze monteurs bij u in de buurt. Zeker in de regio Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holand. Bel ons en hij komt eraan. Hij zal vakkundig te werk gaan en uw probleem zo goed mogelijk oplossen. Van malafide praktijken is bij ons geen sprake!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
Problemen met slot_ Wij lossen het op

Problemen met uw slot of sleutels

Wij lossen alle problemen omtrent sloten, cilinders en sleutels voor u op!

Problemen met slot_ Wij lossen het op

U pakt uw tas en loopt de deur uit, trekt de voordeur dicht, draait deze op slot en met uw autosleutel klikt u uw auto open, steekt de sleutel in het contact en start uw auto. Het is allemaal zo vanzelfsprekend een handeling die u dagelijks meerdere malen doet. Helaas gaan sloten soms ook kapot of werkt een slot niet meer helemaal naar behoren. Ook autosleutels gaan soms kapot of misschien verliest u deze een keer. Voor alle problemen met uw huis of autosleutels kunt u contact opnemen met Aanpak en Lockit wij hebben een oplossing voor bijna elk vraagstuk op het gebied van sloten.

Een nieuw slot

Soms moeten sloten van uw woning vervangen worden. Dit kan zijn omdat u een nieuwe woning hebt gekocht en u graag zeker wilt weten dat er niemand van de oude bewoners nog naar binnen kan. Ook kan het soms zo zijn dat het slot doordraait of  uw sleutel in het slot is afgebroken. In dit geval komen wij direct naar u toe. Onze slotenmakers kunnen in de meeste gevallen de deur openen, dit doen wij natuurlijk zonder schade aan te richten. Indien nodig kunnen wij uw slot vervangen.

Ook voor een defecte autosleutel kunt u bij ons terecht. Wij maken transpondersleutels bij, hiermee kunt u uw auto handmatig openen en starten. Maar ook voor een sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons terecht. Voor bijna alle merken en modellen kunnen wij autosleutels bijmaken.

Buitengesloten of ingebroken

Helaas gebeurt het iedereen een keer, u trekt de deur achter zich dicht en de sleutel ligt nog binnen. Ons advies is dan ook zorg dat er altijd een sleutel bij een buurtbewoner of familielid ligt zodat u altijd ergens een reservesleutel op kunt halen. Ligt er nergens een sleutel en kunt u echt niet meer naar binnen? Dan kunt u contact met Aanpak en Lockit opnemen. Wij komen direct naar u toe en kunnen meestal de deur weer openen zonder dat het slot vervangen moet worden.

Helaas krijgt u soms ook te maken met inbraak, dit is erg vervelend en beangstigend en helaas wordt er vaak ook veel schade aangericht. Ook in geval van inbraak komen wij direct naar u toe. We herstellen de inbraakschade, vervangen zo nodig uw slot en kunnen u ook direct betere of extra sloten aanbrengen, hiermee maakt u het inbrekers in de toekomst zo lastig mogelijk.

Staat uw auto ergens geparkeerd en bent u de sleutels verloren? Ook dan komen we naar u toe om ervoor te zorgen dat u weer in uw auto kunt en kunt wegrijden. Om u te kunnen helpen in zo’n vervelende situatie hebben wij een mechanische sleutel code nodig. Dit is de unieke insnijding van uw sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw auto kunt omdraaien. Hiermee kunt u de auto nog niet starten maar kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. U kunt uw dealer bellen en uzelf legitimeren om deze code te bemachtigen.

De Slotenmaker Rotterdam Centrum

Groot assortiment sloten en vakkundig advies

Uw voordeur beter beveiligen, inbraakpreventie of misschien wilt u zelf in elke ruimte naar binnen maar wilt u dat uw medewerkers beperkte toegang hebben in uw bedrijfspand en weet u niet hoe u dit kunt oplossen. Voor elke sloten vraagstuk kunt u bij ons terecht. In onze winkel in Rotterdam-Nesselande kunnen we u onder het genot van een heerlijke bak koffie uitgebreid adviseren en kunnen we u ook ons uitgebreide assortiment laten zien. Ons assortiment bestaat uit honderden verschillende soorten sloten van diverse merken. De merken waar wij mee werken zijn gebruiksvriendelijk, zeer moeilijk open te breken en kwalitatief hoogwaardig.

Langskomen of snel een slotenmaker nodig?

Indien u nu met spoed een slotenmaker nodig hebt kunt u bellen met 010-2222559. Kim, Cor of Ron staan u dan graag te woord om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u graag langskomen voor advies dan kan dit in onze winkel aan de Emmy van Leersumhof 20 in Rotterdam. Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.00 aanwezig. Kom gerust langs, de koffie staat voor u klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
Slotenmaker Rotterdam hoofdkantoor

Hoe herkent u een betrouwbare slotenmaker?

Hoe herkent u een betrouwbare slotenmaker? Met deze 8 tips gaat dat u lukken!​

Slotenmaker Rotterdam hoofdkantoor

Regelmatig worden wij gebeld door mensen die een negatieve ervaring hebben gehad met een slotenmaker. Soms is er voor het vervangen van een cilinderslot een absurd hoge prijs gevraagd, maar helaas horen we ook vaak dat er flinke schade is aangericht aan de deur en het slot. Deze mensen zijn vaak ten einde raad en bellen ons of we dit voor hen op kunnen lossen. Natuurlijk lossen we dit graag netjes en vakkundig op én natuurlijk tegen een normaal tarief, maar liever komen we helemaal niet voor dit soort situaties te staan. Dit soort praktijken bezorgen de slotenmakers branche een slechte naam en dit vinden wij natuurlijk erg jammer! Daarom helpen we u graag een betrouwbare slotenmaker te herkennen, met deze 8 tips gaat dat zeker lukken!

Tip 1: Lees reviews

Een bedrijf dat vakkundig en betrouwbaar is, moet voornamelijk goede beoordelingen op Google hebben staan. Neem dus altijd even de tijd om hier naar te kijken en om er een aantal te lezen.

Tip 2: Controleer het adres op de website

Kijk voordat u de slotenmaker belt even naar het adres op de website. Staat er geen adres op de website? Sla deze slotenmaker dan beter over. Een betrouwbare slotenmaker heeft altijd contactgegevens op zijn website staan. Staan er wel contactgegevens? Dan kunt u ook nog altijd even op Google Maps kijken of het adres betrouwbaar uitziet.

Tip 3: Controleer het KvK nummer

Door het Kamer van Koophandel nummer te controleren weet u of het betreffende bedrijf echt bestaat en dus ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Elk serieus bedrijf heeft het Kvk-nummer op zijn website staan.

Tip 4: Spreek van tevoren een prijs af

Als u een slotenmaker belt, vraag dan van te voren wat het vervangen van een cilinderslot of het bijmaken van een autosleutel u gaat kosten. Als de slotenmaker u dit niet kan vertellen, bel dan naar een andere slotenmaker. Standaard klussen worden altijd volgens vaste tarieven berekend, een eerlijke slotenmaker kan u altijd van tevoren een tarief opgeven.

De Slotenmaker Rotterdam Centrum

Tip 5: Laat u niet in de maling nemen door betaalde Google advertenties

Niet altijd is de bovenste Google vondst ook de beste. Er is een mogelijkheid dat het om een advertentie gaat. Dit is dan een bedrijf dat veel geld aan Google heeft betaald om bovenaan te komen. Controleer daarom altijd even het adres van het bedrijf dat bovenaan staat. Controleer even of dit bedrijf ook daadwerkelijk bij u in de buurt gevestigd is en of het adres er betrouwbaar uitziet als u het opzoekt op Google Maps.

Tip 6: Trap niet in “erkende keurmerken”

Sommige website hangen van de ene mooie tekst tot het volgende “erkende keurmerk” aan elkaar. Trap hier niet in, er bestaat namelijk helemaal niet zoiets als een Erkend Slotenmakers Keurmerk. Wat wel bestaat is het NSSG.  Het NSSG staat voor Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde. Slotenmaker Rotterdam is hier natuurlijk ook een lid van. Het NSSG accepteert geen malafide slotenmakers. Zo weet u dat u met een betrouwbare slotenmaker te maken heeft.

Lockit-Slotenmaker-Rotterdam-boort-cilinder-uit

Tip 7: Kijk naar de auto en het gereedschap

Arriveert de slotenmaker bij u in een personenauto of bus zonder reclame? Draagt hij geen werkkleding en heeft hij slecht gereedschap bij zich? Grote kans dat u te maken heeft met een malafide slotenmaker. Onze werknemers dragen werkkleding, rijden in een bus met duidelijke reclame en hebben kwalitatief goed gereedschap bij zich.

Tip 8. Wij staan nooit onaangekondigd voor de deur

Woont u in een huurwoning en staat er onaangekondigd een slotenmaker voor uw deur die naar binnen wil met een mooi verhaal. Laat deze slotenmaker niet binnen en bel uw verhuurder. Als er bepaalde zaken in uw woning gerepareerd of gecontroleerd moeten worden, moet dit altijd vooraf met u gecommuniceerd worden. Grote kans dat u dus te maken heeft met een oplichter.

Sloten vervangen?

Wilt u uw sloten vervangen? Staat u buiten en kunt u er niet meer in? Er is altijd wel een van onze monteurs bij u in de buurt. Zeker in de regio Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holand. Bel ons en hij komt eraan. Hij zal vakkundig te werk gaan en uw probleem zo goed mogelijk oplossen. Van malafide praktijken is bij ons geen sprake!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
Deur schadevrij openen

Deur dichtgevallen! Wat nu?

Deur dichtgevallen! Wat nu?

Deur schadevrij openen

We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt. Het moment dat je de deur achter je dichttrekt, in je zakken voelt en er achter komt dat de sleutels nog binnen op tafel liggen. Uw deur is dichtgevallen, wat nu? Als de buren een reservesleutel  hebben, bent u gered. Maar als die niet thuis zijn? In dat geval kunt u het beste een slotenmaker bellen.

Heeft u nog een reservesleutel?

De deur is dichtgevallen en u heeft wel een reservesleutel bij de hand. Echter, uw eigen sleutel zit aan de binnenkant van het slot zodat u de sleutel niet meer omgedraaid krijgt. Bij een oplegslot (een kastje aan de binnenkant die op de deur is bevestigd) is het mogelijk een tikje op de sleutel te geven, waardoor de sleutel wél omgedraaid kan worden. Lukt dit niet, dan kunt u ons altijd bellen en dan helpen wij u graag verder.

Deur openen

Wat kost een slotenmaker om de deur te lopen openen?

Een dichtgevallen deur zit over het algemeen niet op slot. Het is wel belangrijk om te weten of er een anti-inbraakstrip op de deur is aangebracht. Zit er geen anti-inbraakstrip op uw deur, dan is deze schadevrij te openen voor 74 euro.

Mocht er wel een anti-inbraakstrip op de deur zitten, dan kost het (in het geval van een cilinderslot)  99 euro om de deur te openen en de sloten te vervangen. Bij een oplegslot zijn de kosten 154 euro.

Deze prijzen zijn inclusief arbeid en materiaal. Voor meer informatie kunt u kijken op onze tarieven pagina voor het openen van deuren.

Lockit is al sinds 1990 actief als erkende slotenmaker in heel Nederland. Onze professionele monteurs kunnen zeer snel bij u ter plaatse zijn. Wij geven vrijblijvend beveiligingsadvies. U kunt ons bereiken via 010-2222559 of u kunt ons mailen naar info@lockitnl

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
Ons slotenmaker team voor bedrijfswagen

Signalen dat u opgelicht wordt door een slotenmaker

Signalen dat u opgelicht wordt door een slotenmaker

Ons slotenmaker team voor bedrijfswagen

De laatste tijd zijn er veel oplichters werkzaam in de slotenmakersbranche. Wij zien maar al te vaak dat klanten worden opgezadeld met extreme rekeningen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Let op de volgende signalen:

Geen duidelijke prijs aan de telefoon

Vraag tijdens het eerste telefoongesprek altijd om een duidelijke prijs. Als men hier omslachtig over doet of de vraag ontwijkt, dan is de kans groot dat u een oplichter aan de telefoon heeft.

Onduidelijke tarieven op de website

Let op verschillen in de genoemde tarieven op de website. Worden er überhaupt geen prijzen genoemd? Dan is de kans groot dat, op het moment dat de slotenmaker bij u aan de deur staat, u voor onverwachte verassingen komt te staan.

Werkzaamheden zonder offerte

Een bekende tactiek van malafide bedrijven is om bij aankomst direct aan de slag te gaan en nadat het werk is gedaan een prijs te noemen. Zorg altijd dat u vooraf een zeer duidelijke prijs hebt gekregen voor de werkzaamheden, voordat er gestart wordt met de werkzaamheden.

U dient iets te ondertekenen

Sommige oplichters laten vóór de werkzaamheden de klant een formulier ondertekenen waarin staat dat men akkoord gaat met de kosten. Ons advies: nooit op ingaan en de monteur wegsturen.

nieuwe hoofdkantoor slotenmaker

Rekenen van extra kosten

Voorrijkosten, noodtoeslag, materiaalkosten. Door deze kosten kan de rekening 100% hoger uitvallen dan vooraf afgesproken. Vraag naar deze kosten voordat er gestart wordt met de werkzaamheden. Vooral bij voorrijkosten is het belangrijk om hier aan de telefoon al duidelijkheid over te krijgen.

Aandringen op boren of vervangen

Als u bent buitengesloten, wees dan wantrouwig bij slotenmakers die er op aandringen het slot uit te boren of te vervangen om de deur te openen. Een slot uitboren is doorgaans alleen nodig wanneer het gaat om een op slot gedraaide deur of als er een anti inbraakstrip op de deur zit.

Slotenmakers met ervaring kunnen een dichtgevallen deur in 99% van de gevallen schadevrij open maken.

Geen werkkleding

Elke zelf respecterende slotenmaker heeft werkkleding met daarop de naam van het bedrijf. Komt de slotenmaker langs met een gereedschapskistje en een casual t-shirt dan is het noodzaak om goed op te letten.

0800-nummer en geen duidelijke bedrijfsnaam

Voor veel bedrijven is een 0800-nummer zeer normaal. Voor slotenmakers ligt dit anders. Er zijn bedrijven actief die enkel de telefoon aannemen om vervolgens de klus door te verkopen aan de hoogste bieder. Let er ook op dat u aan de telefoon duidelijk te horen krijgt om welk bedrijf het gaat.

U kunt bij twijfel het bedrijf ook opzoeken bij de kamer van koophandel.

deur-schadevrij-openen

Advertenties in Google

De eerste vier resultaten in Google zijn bijna altijd advertenties. Voor slotenmakers zijn deze advertenties extreem duur (rond de 20 euro per bezoeker!). Veel oplichters maken gebruik van deze advertenties omdat ze deze hoge reclamekosten kunnen verhalen op hun klanten. Kijk daarom altijd bij de gewone resultaten in Google.

Bent u een keer opgelicht of heeft u een tip om een malafide slotenmaker te herkennen, laat dan een bericht achter. Wij voegen deze dan toe aan dit artikel!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Continue reading
Bel ons